All Touch Terminál Emuláció

2016. 10. 25.

Az Android operációs rendszerű eszközöknél az utóbbi néhány évben hatalmas fejlődés ment végbe. Az érintőképernyős programok felhasználóbarátabbá váltak, az Androidos eszközök az ipari felhasználók között is egyre inkább terjednek. Ennek ellenére sok esetben akadályba ütközünk, ha Androidos eszközt szeretnénk vállalati körülmények között használni. Erre példa a hagyományos, karakteres képernyőn futó terminál emulációs technológia.  

A hagyományos technológia ugyanis a számítástechnika kezdeti korának sokkal kisebb erőforrással rendelkező rendszereihez lett kifejlesztve, ezért nem képes a modern készülékek előnyeinek kiaknázására: a hagyományos emulációs program futtatásával kárba vész a grafikus felület és az érintő képernyő hatalmas előnye, vagyis ezek a lehetőségek kiaknázatlanok maradnak.  Megoldásként mindeddig az jöhetett szóba, hogy egy új, a mai eszközökhöz illeszkedő alkalmazást fejlesszünk ki. Ez azonban drága és időigényes.

A megoldás: All-Touch Terminál Emuláció

alltouch2

A fentiekben vázolt dilemmát oldja fel a Wavelink által kifejlesztett és „All-Touch Terminal Emulation” (TE) névre elkeresztelt alkalmazás, amely a hagyományos emulátor programot egy elegáns és intuitív grafikus alkalmazássá konvertálja, egyetlen sornyi programkód megírása nélkül. Mindeközben a szerver oldalváltoztatás nélkül maradhat.

Mi az eredmény? Például egyszerűsíthetőek a beviteli képernyők, így a felhasználók sokkal gyorsabban találják meg a munkavégzéshez szükséges információt. Mi több, az All-Touch emulációs program használatával egy adott munkafolyamat elvégzéséhez szükséges lépések száma is csökkenthető. Kevesebb képernyő, egyszerűbb lépések gyorsíthatják a munkát.

Az All-Touch TE használata rendkívül könnyű, programozói tudást nem igényel. Elég csak bejelentkezni a hagyományos karakteres alkalmazásunkba (pl. raktárirányítási rendszer), és az eszközre telepített All-Touch TE automatikusan átkonvertálja az eddigi képernyőket – HTML5 alapú – grafikus, érintéssel működő adatbeviteli képernyővé. A szerver oldali alkalmazásban – egy raktár-irányítási rendszer, ügyviteli alkalmazás, ERP – korábban végrehajtott, rendszerint nagy értékű befektetésünk maradéktalanul megőrződik, miközben kihasználhatjuk az új technológia előnyeit.

Két olyan kiemelkedő tulajdonsága van az alkalmazásnak, amely nagyban megkönnyíti a mindennapi felhasználók életét:

  • Megszakadás-mentes munkamenet: a raktári dolgozók, árukiszállítók, mozgó értékesítők munkájában közös, hogy gyakran dolgoznak olyan helyszínen, ahol nincs, vagy nagyon bizonytalan a vezeték nélküli kapcsolat. Az All-Touch TE használatával ezen könnyen úrrá lehetünk, hiszen a munkamenet nem szakad meg, még abban az esetben sem, amikor a hálózati kapcsolat szünetel. Akkor sem, ha a mobil eszköz automatikusan kikapcsol.
  • Kimagasló teljesítmény Wi-Fi és 3G/4G mobilhálózaton is. Az All-Touch TE rendszert kifejezetten vezeték nélküli hálózatban történő működésre optimalizálták. Gyorsan, és megszakadás mentesen üzemel.
    alltouch1

 

Ajánlatkérés