Címke tervezés és nyomtatás | IBCS

Címketervezés és nyomtatás

tervezes_es_nyomtatas.jpgA NiceLabel szoftvercsalád alapja a „Design and Print”, vagyis „Tervezés és Nyomtatás” alapszintű csomag. A program felhasználói felülete a leggyakrabban használt szövegszerkesztőkhöz hasonlít, így bárki, előzetes tapasztalat vagy tréning nélkül, könnyedén összeállíthatja a szükséges vonalkódos címkét, akár dinamikusan változó adattartalommal is.

A hagyományos címketervező megoldásokhoz hasonlóan a NiceLabel Design&Print szoftverének segítségével könnyedén, egyszerűen tervezhetjük meg a szükséges címkéket. Lehetőségünk van bővítmények beépítésére is, mint például:

  • vonalkódok
  • szövegdobozok
  • grafikai elemek
  • dinamikus adatbázis kapcsolat (pl. excel táblázat, SQL adatbázis)

Abban az esetben, ha nagy mennyiségű, változó adatot kell a címke készítéséhez a rendeszerbe kézzel rögzíteni, a hibázás lehetősége magas. Ráadásul a nyomtatás folyamata az adatbevitel miatt lelassul. A NiceLabel Design & Print szoftvere a kézi adatbevitel helyett a dinamikusan változó adatokat automatikusan generálja a termékinformációkat tartalmazó adatbázis alapján,  így a nyomtatási procedúra felgyorsul, a hibák száma pedig lecsökken. A szükséges címke előállítása bármely munkatárs számára könnyedén kivitelezhető, hiszen az újratervezett kezelőfelület átlátható és egyszerűen kezelhető.

nicelabel_1_kep

A megoldáscsomaghoz tartozó szoftverek a a Designer Express és a Designer PRO.