NiceLabel Designer Express

A Nicelabel Express címketervezővel minden Windows driverrel rendelkező nyomtatóhoz használható alkalmazható alapfokú címketervező és nyomtató program. A legkülönfélébb vonalkódos címkék nyomtatását teszi lehetővé egy egyszerűen kezelhető és hatékony programcsomag formájában.

Leírás

A Nicelabel Express alapvetően a Microsoft Excel fájlokat tudja adatbázisként használni, de a csv vagy txt kiterjesztésű fájlokat is használhatunk. Az adatbázis mellet a Nicelabel Expres-el sorszámozni is lehet illetve a számítógép vagy a nyomtató órájának az idejét lehet a kinyomtatott címkén megjeleníteni.

A programcsomaghoz a gyártó a gyártok által biztosított Windows driverek mellett, több mint 4000 címkenyomtatóhoz készített Windows drivert, amelyek számos esetben a gyári nyomtató drivernél több funkcióval rendelkeznek és garantáltan biztosabb működést tesznek lehetővé.

A Nicelabel Express segítségével 60 fajta vonalkódot nyomtathatunk, amely lehet 1D (egydimenziós), 2D (kétdimenziós) és kompozit vonalkódokat. A komplexebb 1D vonalkódok, mint a GS1-128 (korábban EAN128), előállítása is nagyon egyszerű a beépített varázslók segítségével.

A címketervbe 30 fajta kiterjesztésű grafikus fájlt, képet illeszthetünk.

 A megfelelő címke és festékszalag megválasztásával a felhasználó egy komplett címkéző-rendszerhez jut.

Az új 2017-es változat már Windows 10 kompatibilis.

Főbb alkalmazási területek:

  • Kiskereskedelem
  • Szállítmányozás
  • Gyártás

Ajánlatkérés