ZebraDesigner for Developers 3.0

Ingyenes címketervező és nyomtató program – fejlesztőknek
A ZebraDesigner Pro 3.0 változata Windows 10 operációs rendszerhez. A ZebraDesigner Essentials 3.0 címketervező asztali, ipari és mobil sorozathoz tartozó Zebra gyártmányú nyomtatók felhasználói számára készült címketervező és nyomtató program.

Leírás

A legkülönfélébb vonalkódos címkék nyomtatását teszi lehetővé egy egyszerű, hatékony, könnyen használható szoftver formájában. A
Windows alapú, intuitív felhasználói felületen egy valós idejű látványtervezésen alapuló (WYSIWYG) tervezőeszközzel dolgozhat. Még komplex adat tartalmú – grafikát, szöveget és vonalkódot együttesen tartalmazó – címkék tervezését és nyomtatását is lehetővé teszi a program. A ZebraDesigner számos funkcióval rendelkezik, többek között támogatja a Unicode alapú fontkészleteket. A megfelelő címke és festékszalag megválasztásával a felhasználó egy komplett címkéző rendszert kap kézhez (amennyiben az adatbázisok elérése nem követelmény).

Az új változat már Windows 10 kompatibilis, mind a 32, mind a 64 bites változattal. A szoftver a korábbi 1.0-ás és 2.0-ás ZebraDesigner fájlok megnyitására is alkalmas.

A ZebraDesigner támogatja a korábbi v5 verziójú, illetve a 3.0-ás változattal megjelent v8-as verziójú Zebra drivereket is.

Az ingyenesen letölthető Essentials változattól az alábbi lényeges tulajdonságokban tér el:

  • Generic 200/300/600 dpi driverek használata
  • XML alapú címketervek készítése.
Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: ZebraDesigner for Developers 3.0
Alkategória: Szoftver termékek
Alkalmazási területek:kiskereskedelem, gyártás, szállítmányozás

Ajánlatkérés