NiceLabel Power Form Suite

Kis- és közepes méretű vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek fontos a pontosság és a produktivitás! A NiceLabel PowerForms Suite 2019 szoftver csomag az alábbi szoftvereket tartalmazza: Nicelabel Designer Pro, NiceForm és NiceLabel Automation Easy. A Nicelabel PowerForms címketervező minden Windows driverrel rendelkező nyomtatóval kompatibilis professzionális címketervező és nyomtató
program. A legkülönfélébb vonalkódok és RFID címkék nyomtatását teszi lehetővé egy egyszerűen kezelhető és hatékony programcsomag formájában!

Leírás

A PowerForms Excel fájlok vagy ODBC kapcsolatú fájlok (MS SQL, Access, Oracle, DBF), de a .csv vagy .txt kiterjesztésű fájlok olvasására is képes. A PowerForms komplex adattal rendelkező címkék – grafika, piktogram (nagymennyiségű klipart melléklettel), szöveg (akár UNICODE alapú), és vonalkód – tervezését és nyomtatását biztosítja.

A NiceLabel Designer Pro program egyik fontos előnye az Express változattal szemben, hogy a szövegdobozok segítségével a szöveg mezők könnyen méretezhetők – például adatbázis beolvasása esetén betördelheti az új szövegtartalmat vagy kiszámolhatja azt. Ennek köszönhetően egy megfelelő méretű, nem torzított betűméret jeleníthető meg. A program képes olyan speciális szabványok szerinti címketervek készítésére és nyomtatására, mint az ASC (FACT) vagy a HIBC. Az elő- és utócímke készítés szolgáltatásnak köszönhetően különböző nyomtatási feladatok elkülönítésére is alkalmas. A NiceForm segítségével a címkenyomtatás és a nyomtatás előtti adatok megadása és kiválasztása teljes mértékben testre szabható. A Nicelabel Automation Easy egy univerzális köztes szoftver, amely lehetővé teszi a NiceLabel Designer Pro vagy Powerforms integrálását különböző programokba (pl. ügyviteli (ERP) vagy raktárkezelő (WMS)). A háttérben futó Nicelabel Automation Easy figyeli a különböző fájlok változását, majd automatikusan indítja a módosult adatok nyomtatását. A Nicelabel PowerForms Suite 2019 a nyomtatók száma szerint licenszelhető, így jelentős költséget takaríthat meg.

Műszaki adatok
Gyártó: NiceLabel
Azonosító: PowerForm Suite
Alkategória: Szoftver termékek
Alkalmazási területek:kiskereskedelem, gyártás, szállítmányozás

Ajánlatkérés