NiceLabel Power Form Suite

A NiceLabel PowerForms Suite 2017 szoftver csomag egy Nicelabel Designer Pro, egy NiceForm és a NiceLabel Automation Easy szoftverekből áll. A Nicelabel PowerForms címketervezővel minden Windows driverrel rendelkező nyomtatóhoz alkalmazható professzionális címketervező és nyomtató program.

Leírás

A legkülönfélébb vonalkódos és RFID címkék nyomtatását teszi lehetővé egy egyszerűen kezelhető és hatékony programcsomag formájában.

A PowerForms Excel fájlokat vagy ODBC kapcsolatú fájlokat (MS SQL, Access, Oracle, DBF) adatbázisként használni, de a. csv vagy .txt kiterjesztésű fájlokat is használhatunk. A PowerForms amely komplex adattartalmú, grafikát, piktogramokat (amelyet a nagymennyiségű klipart melléklet tartalmaz), a szöveget (akár UNICODE alapú), és vonalkódot együtt tartalmazó címkék tervezését és nyomtatását biztosítja.

A program egyik fontos előnye az Express változatozottal szemben, hogy a szövegdobozokkal a szövegmezők könnyen méretezhetőek, például adatbázis beolvasása esetén betördelheti az új szövegtartalmat vagy kiszámolja és a megfelelő méretű, nem torzított betűméretet jeleníti meg. A program képes olyan speciális szabványok szerinti címketerveket készíteni és nyomtatni, mint az ASC (FACT) vagy a HIBC. Különböző nyomtatási feladtatok elkülönítésére alkalmas az elő- és utócímke készítés szolgáltatás.

A NiceForm segítségével a címkenyomtatás és az nyomtatás előtti adatok megadása és kiválasztása teljesen testre szabható.

A Nicelabel Automation Easy, egy univerzális köztes szoftver, amely lehetővé teszi egy NiceLabel Designer Pro vagy Powerforms integrálását különböző programok, pl. ügyviteli (ERP) vagy raktárkezelő (WMS) programokba. A háttérben futó Nicelabel Automation Easy, figyelheti különböző fájlok megváltozását, és automatikusan indítja a megváltozott adatok automatikus nyomtatását.

Alkalmazási területei:

  • Kiskereskedelem
  • Szállítmányozás
  • Gyártás

Ajánlatkérés