Epson színes címkenyomtatók kellékanyag ellátása | IBCS

Epson színes címkenyomtatók kellékanyag ellátása

Az IBCS Hungary termékpalettája új termékvonallal bővült az elmúlt években. Az Epson színes címkenyomtatói számos területen nyújtanak megoldást. A nyomtatási technológiának és az elérhető kellékanyagoknak köszönhetően sokoldalú a felhasználási terület. Az alábbi iparágak esetében segítheti az Ön munkáját az egyedi színescímke nyomtatás:

  • Gyógyszeripar és egészségügy (változatosan és igény szerint nyomtatott, színes feliratú címkékkel)
  • Vegyipar (veszélyesáru-címkék jogszabályban előírt színnel, kiemelt veszélyjelzésekkel)
  • Kiskereskedelem (kissorozatok vagy mintatermékek címkézésével)
  • Beléptető rendszerek és névtáblák (közvetlenül a bejáratnál nyomtatva, céglogóval vagy reklámüzenetekkel)

A nyomtatók forgalmazásának megkezdésével egyidőben az Epson nyomtatók kellékanyagát is felvettük kínálatunkba. Ezekhez a címkenyomtatókhoz alapvetően háromféle tartozékra van szükség:

  • Címke
  • Tintapatron
  • Karbantartó doboz

Címke

Többféle alapanyagból is kínálunk címkéket. Lehetőség van szintetikus, papír vagy akár textil alapanyag választására. Az öntapadós címkék a Zebra címkéihez hasonlóan stancolhatók, de lehetséges a nyomtatók beépített vágóival egyenként történő méretre vágás is – akár közvetlenül nyomtatás után, akár címkénként különböző méret elérésével. Mivel a nyomtatók kiemelkedő minőségben és nagy sebeséggel képesek egyedi színes címkék előállítására, így a felhasználási területük sokkal szélesebb, mint az egyszínűvonalkódnyomtatóé.

Tintapatron

Az Epson színes címkenyomtatóiba szinte kivétel nélkül más és más kivitelű tintapatronok illeszkednek. A színek különböző mechanikai kialakításának köszönhetően lehetőség sincs arra, hogy egy szín vagy patron ne a megfelelő nyomtatóba kerüljön. A gyantabevonatos pigmenttinták rendkívül ellenállóvá teszik a felvitt festéket a környezeti hatásokkal szemben (fény, nedvesség, vegyszerek). A különleges tintának és a nyomtatási technológiának köszönhetően, a nyomtatott címkék számos területen alkalmazhatók.

Karbantartó doboz

Az Epson színes címkenyomtatói beépített fejtisztító rendszerrel rendelkeznek, melyhez szükséges egy úgynevezett karbantartó doboz, ahová a fejről lemosott tinta kerül.
Szerezze be az Epson színes címkenyomtató kellékanyagát tőlünk! A címke, a tintapatron és a karbantartó doboz rövid határidővel rendelhető, egyes típusokat raktárról biztosítunk.

Segítségre van szüksége? Kérjük vegye fel a kapcsolatot kellékanyag specialista kollégáinkkal telefonon: +36 1 451 60 70 vagy e-mailen: info@ibcs.hu.