Zebra IQ Color Címke

iqcolorA Zebra új IQ Color színes címkéi egyszerűsítik a műveleteket, valamint csökkentik a hibákat és a nyomtatási költségeket. Az IQ Color hőcímkék különlegessége, hogy az üzemeltetésért felelős vezetők a színes vizuális információkat saját igényeikre szabhatják, és a meglévő Zebra hőnyomtatójukon kinyomtathatják az elképzelt címkét. Úgy nyílik tehát lehetőség színes címkék nyomtatására, hogy közben nincs szükség új nyomtató beszerzésére.

Az új IQ Color címkézés lényege, hogy a címkegyártási folyamat során láthatatlan tintát visznek fel maximum három, előre meghatározott területre, amely teljes egészében a végfelhasználó igényei szerint készül el. Szabad szemmel az előre felvitt színek nem látszanak a címkén. A felhasználás során a színes címke létrehozásához a felhasználóknak egyszerűen ki kell választaniuk a maximum három szín valamelyikét, akár mindegyiket, plusz a fekete színt. A Zebra nyomtató feje a nyomtatás során hő-aktiválja a tintát, annak érdekében, hogy a kiválasztott színek láthatóvá váljanak a nyomtatóra kiküldött utasítások alapján. Ez lehetővé teszi minden egyes címke színes képpel, szöveggel és grafikával történő megszemélyesítését.

“Nincs többé szükség előrenyomtatott színes címkékre. Mivel nincs szükség a hengerek cseréjére vagy a nyomtatók váltogatására, ezáltal nő a termelékenység, így pedig eredményesebb a minőségellenőrzési vagy éppen átárazási munkafolyamat.”

Az új technológia a Zebra már meglévő termál nyomtatóin alkalmazható, és így számos iparágban rövid idő alatt bevezethető.

Az alábbi IQ Color alkalmazásokat ajánljuk felhasználóink figyelmébe:

  • Egészségügy: A laboratóriumi és a gyógyszertári munkák során az IQ Color jól használható a rendelések azonosításában és rangsorolásban is (sürgős és kevésbé sürgős esetek).
  • Szállítás és Logisztika: A különleges rendelések színes felirattal történő kiemelésével a szortírozási folyamat felgyorsulhat és csökkenhet a hibák száma, valamint a raktározási költségek. Az IQ Color ezen kívül lehetővé teszi a valós idejű leltárkezelést, s ily módon biztosítja a FIFO (First In First Out – érkezési sorrendben történő felhasználás) raktározási módszer érvényesülését, valamint bármely elkeveredett cikk egyszerű azonosítását.
  • Gyártás: A termék könnyű azonosíthatósága miatt az ellenőrzés, illetve az összeszerelés fázisában különleges jelentőséggel bír a színnel jelölt címke. Az IQ Color a válogatási folyamat során csökkentheti a további címkehasználatot, ugyanakkor pedig támogatja a minőségellenőrzést.
  • Kiskereskedelem: A polcok felcímkézésébe integrált IQ Color segítségével a termékjellemzők vagy a leárazott termékek könnyen azonosíthatók.

Ajánlatkérés