Címkék az egészségügyben

A vonalkódos azonosítás az egészségügyben a betegbiztonsági rendszer kritikus eleme, az ágazat nélkülözhetetlen kelléke, mellyel a pontosság és a gyorsaság biztosítható. A vonalkódos címkék akár életet is menthetnek.

A karszalagok a betegek azonosítását, a speciális címkék pedig a minták, laboratóriumi anyagok, gyógyszerek, infúziók jelölését teszik lehetővé. Mindezek a maximális betegbiztosítás elérését szolgálják. Abban az esetben, ha a címke olvashatatlan, nem szkennelhető, vagy leesik a vizsgálat során, a levett minta azonosíthatatlanná válik, melyek akár nem várt eseményekhez vezethet.

Olyan címkézési megoldást szállítunk, mely tartós jelölést biztosít tisztítószerekkel, vegyszerekkel, oldószerekkel történő érintkezés esetén is. Termékpalettánkon az iparági szabványoknak megfelelő, színes előnyomott, mélyhűtést tűrő és vérzsák jelölésére alkalmas (ISBT 128-as szabványnak megfelelő) speciális címkék is megtalálhatóak. Címkéink hosszú időre megőrzik tapadásukat, olvashatóságuk tökéletes marad az autokláv, sterilizálási folyamat során.

eü_osszes

Betegazonosító karszalagjaink használatával egyszerűen, gyorsan, és biztonságosan, vonalkóddal nyilvántarthatóak és ellenőrizhetők a betegek adatai, a szükséges, illetve a már elvégzett vizsgálatok, gyógyszeres kezelések. A karszalag minősége minden egészségügyre vonatkozó EU szabványnak megfelel. Az antibakteriális bevonata elpusztítja a kórházakban leggyakoribb, fertőző baktériumokat, mint például a Staphylococcus aureus, a Pseudomonas aeruginosa, vagy az Escherichia coli. Vízállóak, alkoholos fertőtlenítő- és tisztítószereknek ellenállnak, így a leolvashatóságuk hosszú ideig biztosítva van. Több féle méretben és színben kapható.

Ajánlatkérés