vonalkódolvasó

A lehető legjobb belépő kategóriás vonalkódolvasó után kutat? Van egy tippünk!

2023. 07. 03.

A kedvező árfekvés sokszor nem jár együtt a minőséggel, viszont mindig vannak kivételek! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Zebra LI4278-as vezeték nélküli olvasója, ami annak ellenére, hogy egy megfizethető árú készülék, minden tulajdonsággal rendelkezik, amire a vállalatoknak szüksége lehet! Ismerje meg ezt a nem mindennapi terméket!

Zebra LI4278 – magasabb szintre emeli az 1D vonalkódok olvasását!

Az amerikai gyártó LI4278-as eszköze új szintre emeli az 1D vonalkódok olvasását, ugyanis távolabbról és gyorsabban szkennel a kategóriájában elérhető készülékeknél. Egy átlagos EAN13 kódot, akár 76 cm távolságból is gond nélkül, a másodperc törtrésze alatt beolvas. A készülék a sűrűbb HD felbontású (akár 3 mil vonalvastagságú) 1D kódokat is könnyedén szkenneli

Az LI4278 egyaránt képes olvasni a nyomtatott kódokat, valamint a mobil telefonok kijelzőjén, vagy éppen a számítógépes monitorokon megjelenített hagyományos (egydimenziós) vonalkódokat is. A mobil tulajdonosok a telefonjukra letöltött hűség-, vagy pontgyűjtő kártyáik 1D azonosító kódját, kuponjaikat magukkal vihetik és bemutathatják, vagy érvényesíthetik annál a pénztárnál vagy ügyfélszolgálatnál, ahol egy LI4278 dolgozik.

vonalkódolvasó

A készülék leginkább a kiskereskedelemben jelent nagy előnyt, így például nagyban megkönnyíti a különböző hűségkártyák és ajándék kuponok feldolgozását.

Élvezze a korlátlan mobilitás nyújtotta szabadságot!

A készülék Bluetooth vezeték nélküli képességei nagyfokú függetlenséget biztosítanak, növelve így a munkavégzés szabadságát, hatékonyságát. Az LI4278 közönséges USB csatlakozón keresztül is tölthető, így nincs szükség külön töltő használatára sem, elegendő egy átlagos számítógéphez csatlakoztatni.

Az LI4278-hoz opcionálisan prezentációs állvány is rendelhető, amellyel asztali vonalkódolvasóként is igénybe vehető.

Egy készülék, a mindennapokra tervezve!

A Zebra készüléke megkönnyíti a mindennapi munkánkat! 

Az LI4278-as úgynevezett „Batch Mode”-ban is munkára fogható, ami az adatok memóriába történő gyűjtését teszi lehetővé, ha a felhasználó a bázisállomás hatótávolságán kívül tartózkodik. Visszatérve a hatókörbe, az eszköz a gyűjtött adatokat automatikusan átküldi a számítógép felé. 

A készülék poros és nedves környezetben is bátran hadra fogható, ütésálló házának köszönhetően ugyanis nem károsodik leejtéskor, egy feltöltéssel pedig akár 57.000 olvasást is el lehet végezni. 

vonalkódolvasó

Az LI4278 kiváló választásnak bizonyul abból a szempontból is, hogy kompatibilis elődei (LS4278, DS6878) tartozékaival és kiegészítőivel. Így a felhasználó korábbi befektetései nem vesznek kárba, mégis a leghatékonyabb szkennelési technológiát élvezheti. 

A Zebra készülékeit keresse az IBCS kínálatában!

Részletekért, illetve árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot! >>>

Ajánlatkérés