Itt a vonalkódolvasó, amire a rendkívül nehéz küldetésekben is számítani lehet!

2023. 09. 26.

A kategóriák közötti különbségek a vonalkódolvasók között ugyanúgy megfigyelhetők, mint bármely egyéb termék esetében. Vannak gyengébb gyártmányok, amelyek bár az alapfeladatokat ellátják, nem képesek olyan felhasználói élményt, akkora funkciókészletet biztosítani, mint egy felső kategóriás szkenner. Cikkünkben most egy csúcskategóriás vonalkódolvasót mutatunk be azok számára, akik a prémium olvasók nyújtotta teljesítményt és strapabírást keresik. 

Turbómeghajtás a vonalkódolvasásban: Xenon XP 1950g

A Honeywell Xenon XP 1950g vezető kategóriás vonalkódolvasó jelentős támogatást biztosít a dolgozók termelékenységének javítása és a maximális üzemidő kihasználása érdekében. 

A Honeywell már a hetedik generációt szállítja az úgynevezett „area imager” készülékekből, így a Xenon XP 1950g 2D vonalkódolvasó vásárlója egy kiforrott eszközt kap, ami mögött évtizedek tapasztalata áll! Az amerikai gyártó ezen terméke esetében nem lézer, hanem egy megapixeles optika felel a vonalkódok villámgyors beolvasásáért, ami az állandó fejlesztéseknek köszönhetően nem csupán vetélytársa a hagyományos technológiának, hanem számos területen túl is szárnyalja a lézerszkennereket. 

Az akár 1,8 méter magasságból való zuhanást 50 alkalommal is gond nélkül kibíró szkenner minden környezetben megbízható működést kínál. A robusztus kialakítás, valamint a víz és por elleni IP52-es védettségi besorolás a vonalkódolvasó számára kategóriájában a legmagasabb fokú tartósságot biztosítja. Ez jelentősen csökkenti a meghibásodás valószínűségét, a szervizköltségeket, így magasabb rendelkezésre állási idővel, illetve hosszabb élettartammal is lehet számolni.

vonalkódolvasó

Egy eszköz, ami minden várakozást felülmúl 

Ha a pénztárosok a rosszul nyomtatott vagy sérült vonalkódok olvasásával küzdenek, az a vásárlók frusztrációjához és végső soron bevétel kieséshez vezet. A gördülékeny ügyfélkiszolgálás ma már alapvető elvárás. A gyors, pontos és barátságos pénztári élmény a hűséges ügyfelek számára kritikus fontosságú. 

A Honeywell készülékével lehetőséget kapnak a pénztárosok, hogy teljesíthessék küldetésüket, hiszen a kiváló vásárlási élmény biztosítása az eszköz segítségével gyerekjátékká válik. 

A vonalkódolvasó mind a vásárlói okostelefonokról származó képernyő kódokra, mind a kasszánál lévő árukódok beolvasására optimalizált. A kiváló olvasási teljesítmény még a sérült és rossz minőségű vonalkódok esetén is garantált, így elvesztegetett másodpercekkel nem kell számolni. 

vonalkódolvasó

Kereskedelmi környezetre lett teremtve!

A Xenon XP 1950g szkennert olyan kiskereskedelmi környezetbe tervezték, ahol a vonalkódok nagy pontosságú és sebességű beolvasására van szükség, akár nehezen hozzáférhető vagy éppen sérült kódok esetén. Az eszköz csökkenti a munkatársak megterhelését: nem kell lehajolni, hogy elérjék az alsó polcon vagy a kosár alján lévő vonalkódokat, azok távolról is beolvashatók. 1D azonosítók esetében valamivel több, mint 80 cm távolságból is eredményes a készülék, egy QR-kódnál pedig ideális esetben majd fél méter távolságból is beolvasható a kívánt kód. A Xenon XP 1950g rezgés üzemmódja biztosítja, hogy a szkenner használója visszajelzést kapjon, az adott környezet zajterhelésétől függetlenül.

A komoly hírnévvel rendelkező amerikai technológiai vállalat, a Honeywell terméke a kereskedelmen és az áruforgalmon kívül irodákban és hivatalokban, valamint enyhébb fizikai igénybevétel esetén akár termelőipari feladatok során is a maximumot tudja hozni!

A Honeywell készülékeit keresse az IBCS kínálatában!

Részletekért, illetve árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot! >>>

Ajánlatkérés