Honeywell Xenon XP 1950g vonalkódolvasó - IBCS

Honeywell Xenon XP 1950g vonalkódolvasó

A Honeywell már a hetedik generációt szállítja az „area imager” készülékekből, így a Xenon XP 1950g 2D vonalkódolvasóval a vásárló egy olyan eszközt kap, ami mögött évtizedek tapasztalata áll! A speciális kialakítású optikai szenzor élenjáró olvasási teljesítményt biztosít, ami kiváló olvasási hatótávolsággal párosul. 

Xenon XP 1950g  – a prémium kategóriás vonalkódolvasó

A Honeywell Xenon XP 1950g vonalkódolvasó esetében nem egy lézer, hanem egy megapixeles optika felel a vonalkódok beolvasásáért, ami az állandó fejlesztéseknek köszönhetően nem csupán vetélytársa a hagyományos technológiának, hanem számos területen túl is szárnyalja a lézerszkennereket. A képként rögzített kódokat egy 800 Mhz órajelű mikroprocesszor dolgozza fel és elemzi, így a hiányos, sérült vagy rossz minőségben nyomtatott jelöléseket is nagy hatékonysággal olvassa. 

A Honeywell XP 1950g a kódtípusok között sem válogat. A támogatott formátumok közé tartozik az összes 1D vonalkód és a legtöbb 2D kód is, mint a QR-kód, DataMatrix vagy a PDF417.

A technika fejlettsége azt is minden további nélkül lehetővé teszi, hogy tükröződő, fényvisszaverő felületekről olvasson be vonalkódot a felhasználó, így egy fényes műanyag címke, de egy táblagép, mobiltelefon vagy számítógép kijelzője sem fog kihívást jelenteni a Honeywell prémium olvasójának! 

Az eszköz pisztolyszerű markolata hosszan tartó alkalmazás esetén is komfortos, stabil fogást biztosít, megkönnyítve a célzást, a precíz olvasást és így a termelékenység növelését.

Leírás

A komoly hírnévvel rendelkező amerikai technológiai vállalat a Xenon XP 1950g tervezése során a minőségre és az értékállósága helyezte a hangsúlyt, így a kereskedelmen és az áruforgalmi alkalmazásokon kívül irodákban és közhivatalokban, valamint enyhébb fizikai igénybevétel esetén akár termelőipari feladatok során is a maximumot tudja hozni!

Legfőbb tulajdonságok:

  • 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas
  • Olvasási technológia: 2D area imager
  • Olvasási távolság: közepes távolságú
  • Felhasználói környezet: vállalati
  • Jótállási idő: 5 év

Főbb alkalmazási területek:

  • Kereskedelem 
  • Ipar

Technikai paraméterek:

Külső méret: 104,1 mm x 71,1 mm x 160 mm 
Környezeti ellenálló képesség: IP52
Ütésállóság: 1,8 m (akár beton felületre)
Szenzor: 2D area imager
Imager felbontás: 1280 x 800 pixel
Olvasási távolság max.: 82,2 cm
Összeköttetés: vezetékes
Kompatibilitás: Windows
Működési teljesítmény: 2,5 W
Működési hőmérsékleti tartomány: 0 – 50°C

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: Xenon XP 1950g
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
Felhasználás szerint:ipari
Alkalmazási területek:kereskedelem
Vezeték nélküli:Vezetékes
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D
AdatátvitelVezetékes