HONEYWELL VOYAGER 1472G vonalkódolvasó - IBCS

HONEYWELL VOYAGER 1472G vonalkódolvasó

A Honeywell Voyager 1472g vonalkódolvasót a vállalati munkafolyamatok ellátására és gyorsítására tervezték. Rendkívül kedvező kialakításának köszönhetően kiválóan megállja a helyét kereskedelmi, logisztikai és egészségügyi területeken is. A modell egy- és kétdimenziós vonalkódok dekódolására is használható, így minden felhasználási igénynek eleget tesz.

Voyager 1472g – az eszköz, amit munkára terveztek!

A Honeywell Voyager 1472g az amerikai gyártó középkategóriás vezeték nélküli vonalkódolvasója. A modell nagy előnye, hogy működési távolsága immár eléri a 30 métert.

Az 1472g egyaránt képes olvasni a nyomtatott, valamint a mobiltelefonok kijelzőjén, vagy éppen a számítógépes monitorokon megjelenített vonalkódokat is. A mobil tulajdonosok a telefonjukra letöltött hűség- és pontgyűjtő kártyáik azonosító kódját, kuponjaikat vagy éppen a beszállókártyájukat és a jegyüket is magukkal vihetik és bemutathatják, érvényesíthetik annál a pénztárnál vagy ügyfélszolgálatnál, ahol egy Voyager dolgozik.

A vonalkódolvasó kimondottan kényelmes fogást biztosít, így nem kellemetlen ha egy egész műszakon keresztül hordozni kell. Kézi kivitel mellett használható állványos, azaz prezentációs módban is, így a munkafolyamat igényeinek megfelelően lehet kiválasztani az ideális felhasználási módot. A prezentációs használat kíméli a kezet, ugyanis a leolvasandó vonalkódot csak a készülék elé kell helyezni és az automatikusan leolvassa, nem szükséges semmiféle gombnyomás.

Az eszközben a Honeywell 1040 x 720 pixel felbontású p2D olvasóegysége dolgozik, mely nagy biztonsággal, irányfüggetlenül olvassa az egy- vagy kétdimenziós vonalkódokat is. Az 1472g feketében és fehérben egyaránt rendelhető.

Leírás

A Honeywell munkára tervezett vonalkódolvasóját főképp azok figyelmébe ajánljuk, akik egy minőségi, megbízható és praktikus eszközt keresnek, mindennapi vállalati használatra. 

Az 1472g típusú olvasó 3 év garanciával kerül forgalomba.

Legfőbb tulajdonságok:

  • 1D és 2D vonalkódok olvasása 
  • Irányfüggetlen olvasás
  • 1040 x 720 pixel felbontású olvasó 
  • Natív magyar és más nemzetközi billentyűzet támogatása
  • USB és RS232, PS2, RS485 használat

Főbb alkalmazási területek:

  • Kereskedelem
  • Közhivatalok
  • Ipar
  • Szállítmányozás

Technikai paraméterek:

Külső méret: 15,4 cm x 8,2 cm x 17,3 cm
Súly: 179 g
Szín: fekete vagy fehér
Bluetooth rádió működési távolsága: 30 m
Működési idő egy feltöltéssel: 14 óra (50.000 vonalkód olvasása)
Környezeti ellenálló képesség: IP52
Ütésállóság: 1,8 m (akár beton felületre is)
Szenzor: 2D imager
Imager felbontás: 1040 x 720 pixel
Olvasási távolság: (GS113 mil) 1,8-40 cm
Olvasási szögek: forgásszög: 180 fok, dőlésszög: +/- 60 fok, billenési szög: /- 75 fok                                                                                Nedvesség és páratartalom: 5-95% (nem lecsapódó páratartalom is megengedett)
Hőmérséklet tartományok: 0 és 40°C közötti működési, illetve 0 és +50°C közötti tárolási hőmérséklet tartomány
Tápellátás: 4,5 és 5,5 V közötti tápfeszültség igény, 500 mA áramfelvétel                                                                                                    Interfész: USB, RS232, PS2, RS485
Minimális kontraszt: 20%

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: VOYAGER 1472G
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
Felhasználás szerint:ipari
Alkalmazási területek:kereskedelem
Vezeték nélküli:Vezetékes
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D
AdatátvitelVezetékes