Honeywell Voyager 1450G vonalkódolvasó

Az 1450g Voyager Honeywell általános felhasználású egydimenziós vagy kétdimenziós vonalkód olvasója. Az 1450g egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az 1D-s változat utólag egy licenc vásárlással bővíthető 2D-s változatra.

Leírás

A 1450g jelenleg az egyik leggyorsabb vonalkód olvasással és adatátviteli sebességgel rendelkező szkenner a kétdimenziós vonalkód olvasók között. Az 1450g Voyager vonalkód olvasó jól olvassa az egydimenziós illetve opcionálisan a kétdimenziós kisméretű, sűrű vagy a rossz minőségű vonalkódokat, de legfontosabb tulajdonsága a gyors adatátviteli sebesség billentyűzeten vagy USB HID interfész esetén, amely nagyobb adattartalmú kétdimenziós vonalkódok pl. QR vagy Datamatrix használatánál előnyös.

Az olvasó különleges tulajdonsága, hogy átkapcsolható egy úgynevezett „auto-scan” üzemmódba, amikor is az olvasást indító trigger gomb megnyomása nélkül, folyamatosan pásztáz, ezáltal kényelmesebb és gyorsabb lesz a felhasználók munkáját.

A Honeywell Voyager 1450g vonalkód olvasó 5 év jótállással kerül forgalomba.

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: VOYAGER 1450G
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
Felhasználás szerint:ipari
Alkalmazási területek:kereskedelem
Vezeték nélküli:Vezetékes
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D

Ajánlatkérés

    Jelen weboldalon az űrlap kitöltése során, a személyes adatainak megadásával és elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy azokat az IBCS Hungary Kft. az Adatkezelési tájékoztatójában rögzítetteknek megfelelően kezelje.