Zebra DS8178 vonalkódolvasó

A Zebra új generációjú ipari vonalkód olvasó a DS6878 olvasót váltja fel. Az új modellben már egy újabb 2D imager található, amely a PRZM technológia és a 800 Mhz processzor segítségével képes, a kevésbé kontrasztos, halvány vonalkódokat jobban beolvasni az elődjéhez képest, ez 16%-os kontrasztot jelent a korábbi 25%-al szemben.

Leírás

Az új vonalkódolvasó képes a multicode üzemmódra, amely lehetővé teszi több vonalkód egyszeri olvasására. Akkumulátora háromszor nagyobb kapacitású az elődjéhez képest, így akár 24 órán keresztül is használható egy feltöltéssel. Mobiltelefon üzemmódban az olvasó az alacsonyabb kontrasztú mobil telefon kijelzőkről is beolvassa a vonalkódokat.

A DS8178 az első Zebra olvasó, amely a vonalkódok és az OCR kódok mellett hamarosan bevezetendő szabad szemmel nem látható Digimarc® technológiájú vonalkódokat. OCR karaktereket is beolvassa. Az olvasást indíthatja a különleges, két ujjal is használható nyomógombbal.

A DS8178 két változatban rendelhető: normál SR és DL változat.

A készülék nem csak vonalkódokhoz használhatók, hanem képesek 1280×960 felbontású, fekete-fehér A4-es állókép készítésére is.

A megbízható DS8178-as 3 év garanciával kerül forgalomba!

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: DS8178
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
Alkalmazási területek:raktározás
AdatátvitelVezeték nélküli

Ajánlatkérés