Zebra LS2208 vonalkódolvasó

Egyesíti és felülmúlja elődeinek kedvező árfekvését, strapabíróságát és olvasási tulajdonságait. A gyártó elsősorban a kis és közepes forgalmú kereskedelemi egységeknek valamint irodai felhasználásra szánja a kedvező árú és technikailag korszerű LS2208 készüléket.

Leírás

Az LS2208 jellemzője a kis méret, a könnyű használhatóság, nagy megbízhatóság és értékállóság. Valamennyi hagyományos kódot felismeri, valamint a GS1 Databar kódot, valamnt a 14 jegyű globális kereskedelmi azonosítót a GTIN számot, amely az EAN128 kód része (EAN14). Az olvasást indíthatja a két ujjal is használható nyomógomb, de az intelligens állványban az olvasó automatikusan átvált folyamatosan pásztázó, azaz kéz nélküli üzemmódba is.

Az eszköz esetenkénti felprogramozása nem-felejtő „Flash”-memóriában történik – így például új kódtípusok bevezetésekor nem kell kicserélni a berendezést, elég csak letölteni a működtető program új változatát. Az LS2208 egyik legfontosabb új tulajdonsága, hogy univerzális interfésszel rendelkezik, így ha egy másik típusú pénztárgéphez csatlakoztatjuk, elég csak a kábelt kicserélni. Az LS2208-as 5 év garanciával kerül forgalomba!

Symbol LS2208 főbb jellemzői:

  • 5 év kiterjesztett jótállás minden LS2208 olvasóra. A berendezés egyedülálló módon 5 év garanciával kerül forgalomba.
  • Jobban látható lézerfény. A 650nm-es lézersugár jobban látható az emberi szem számára; így megkönnyíti a célzást, és gyorsabb olvasást biztosít. Ez előnyös azokon a munkahelyeken, ahol a környezeti fény túlságosan erős.
  • Ütésálló, így az olvasó 1,5 méterről leejthető akár betonfelületre is.
  • Nagyobb olvasási teljesítmény. Az olvasó sebessége 100 pásztázás/másodperc.
  • Temperált olvasó ablak. Karcolásálló, egyszerűen tisztítható üveg ablak.
  • RSS kód olvasása. Az olvasót olvassa az új RSS kódot, illetve a GTIN azonosítót.
  • Különleges hang és- fényjelzés, Az olvasó tetején elhelyezett nagy kétszínű LED, valamint az állítható hangerejű csipogó tájékoztat az olvasás sikerességéről.

Ajánlatkérés