Zebra DS2208 vonalkódolvasó

A legújabb DS2208-as vonalkódolvasó egyesíti a kedvező árfekvést, strapabíróságot és a 2D olvasási tulajdonságot. A gyártó elsősorban a kis és közepes forgalmú kereskedelemi egységeknek szánja a kedvező áron elérhető és technikailag fejlett készüléket.

Leírás

A Zebra új eszközének, a DS2208-nak fő jellemzője a kis méret, a könnyű használhatóság, a nagy megbízhatóság és értékállóság. Egyaránt képes olvasni a nyomtatott – valamint a mobil telefonok kijelzőjén, vagy éppen a számítógépes monitorokon megjelenített vonalkódokat is. A mobil tulajdonosok a telefonjukra letöltött hűség-, vagy pontgyűjtő kártyáik azonosító kódját, kuponjaikat, vagy éppen a beszállókártyájukat, és a jegyüket is magukkal vihetik és bemutathatják, vagy érvényesíthetik annál a pénztárnál, vagy ügyfélszolgálatnál, ahol egy DS2208 dolgozik.

Az eszközzel elsősorban az kiskereskedelemben találkozhatunk. Az olvasást indíthatja a különleges, két ujjal is használható nyomógomb, de az intelligens állványában az olvasó automatikusan átvált folyamatos, prezentációs, azaz kéz nélküli üzemmódba is.

A megbízható DS2208-as 5 év garanciával kerül forgalomba.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: DS2208
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
Felhasználás szerint:általános
Alkalmazási területek:

Ajánlatkérés