Honeywell 1400g Voyager vonalkód olvasó

A Honeywell 1400g Voyager vonalkód olvasójának a kétdimenziós képalkotóval szállított változata az 1400g, amely három változatban rendelhető. Az 1D változat csak egydimenziós kódok irányfüggeten olvasását teszi lehetővé, a PDF változat esetén kiegészül a PDF417 kódokkal, illetve a 2D változat, amely minden vonalkódot beolvas.

Leírás

Az egyszerűbb 1D és PDF változatok az utólag rendelhető szoftver licensz segítségével 2D változatra fejleszthetőek. Az 1400g Voyager vonalkódolvasó jól olvassa az egydimenziós, illetve opcionálisan a kétdimenziós kisméretű, sűrű vagy a rossz minőségű vonalkódokat, de legfontosabb tulajdonsága az extrém gyors adatátviteli sebesség billentyűzeten vagy USB HID interfész esetén, ami nagyobb adattartalmú kétdimenziós vonalkódok pl. QR vagy Datamatrix használatánál előnyös. A 1400g Voyager gyakorlatilag opcionálisan az összes létező egydimenziós vonalkód olvasására alkalmas.

Az 1400g olvasó állvánnyal is rendelhető, fekete vagy fehér színben.

Honeywell 1400g Voyager vezetékes vonalkódolvasó jellemzői:

  • A készülék egydimenziós és opcionálisan kétdimenziós vonalkódok olvasására alkalmas
  • 5 éves jótállási idő, amely kiterjeszthető az „Egyszerű Szerviz” elnevezésű szervizszolgáltatással. Így az átlag 10 napos javítási idő 1 napra csökken és a véletlen balesetekből eredő töréskárokra is kiterjed
  • Robusztus kivitel, akár 1,5 m magasról többször leejthető kemény felületre
  • Állvánnyal is rendelhető
  • Magyar és más nemzetközi billentyűzet nagy sebességű támogatása
  • Irányfüggetlen olvasás Gyorsabb olvasási teljesítmény, mindegy hogy a vonalkódok kódok milyen szögben helyezkednek el.
  • Remote MesterMindTM vonalkódolvasó menedzsment
Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: 1400g Voyager
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
AdatátvitelVezeték nélküli

Ajánlatkérés