Honeywell 1902-BF Xenon vonalkódolvasó - IBCS

Honeywell 1902-BF Xenon vonalkódolvasó

Az 1902-bf Xenon a Honeywell cég legújabb hatodik generációs (Adaptus 6.0) képalkotó technológián alapuló kétdimenziós vonalkód olvasója. Az 1902-bf vonalkódolvasó vezeték nélküli eszköz, amely akkumulátor nélkül, egy speciális kondenzátor biztosítja a működéshez szükséges áramforrást. A feltöltési idő 25 másodperc, amely átlagban 450 vonalkód olvasására elegendő.  Az 1902-bf a vezetékes 1900-as sorozat vonalkódolvasó, akkumulátor nélküli (Battery Free) és vezeték nélküli változata.

Leírás

Az 1902-bf vonalkód olvasó jól olvassa az egydimenziós illetve a kétdimenziós kisméretű, sűrű vagy a rossz minőségű vonalkódokat, de legfontosabb tulajdonsága az extrém gyors adatátviteli sebesség billentyűzeten vagy USB HID interfész esetén, amely nagyobb adattartalmú kétdimenziós vonalkódok pl. QR vagy Datamatrix használatánál előnyös.

Az eszköz jelenleg az egyik leggyorsabb vonalkód olvasással és adatátviteli sebességgel rendelkező szkenner a kétdimenziós vonalkód olvasók között.

Az olvasó különleges tulajdonsága, hogy átkapcsolható egy úgynevezett „auto-scan” üzemmódba, amikor is az olvasást indító trigger gomb megnyomása nélkül, folyamatosan pásztáz, ezáltal kényelmesebb és gyorsabb lesz a felhasználók munkáját.

A Honeywell 1902-bf Xenon 2D vonalkód olvasó 3 év jótállással kerül forgalomba.

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: 1902-BF Xenon
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
Alkalmazási területek:kereskedelem
Felhasználás szerint:ipari
Vezeték nélküli:Vezeték nélküli
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D
AdatátvitelVezeték nélküli