Zebra

Ismét elstartolt a Zebra Trade Up program!

2024. 02. 29.

Régi vonalkódolvasóit most kedvezményes áron cserélheti le!

A Zebra Trade Up program hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem is csoda, hiszen két legyet lehet vele ütni egy csapásra: a vállalatok megválhatnak régi, elavult készülékeiktől, az újakhoz pedig akciós áron juthatnak hozzá. A nyomtatók és táblagépek után az amerikai gyártó most a szkennerek esetében tette elérhetővé a nagysikerű programot.  

Az új eszközökre kiemelkedő kedvezményt kaphat! 

Ne hagyja ki az alkalmat, hogy akciósan frissítse vállalata eszközállományát! Az ajánlat 2024. július 31-ig érvényes! 

A Zebra legújabb készülékeinek használata közben nincsenek problémák, nincsenek meglepetések, csak a gondtalan szkennelés!

Zebra

Szkenneljen megállás nélkül!

Ne hagyja, hogy bármi megállítsa Önt, amikor vonalkódos adatbevitelről van szó! A Zebra olvasók képesek megállás nélkül dolgozni, akár kedvezőtlen, ipari körülmények között is. A neves gyártó készülékeinek használata kényelmes és zökkenőmentes élményt nyújt. Emellett az akkumulátorok kimagasló élettartama biztosítja, hogy hosszú időn keresztül használhassa őket anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy lemerülnek.

Szkenneljen többet!

Minden vonalkódolvasási helyzettel meg fog birkózni, ami az útjába kerül! A Zebra saját fejlesztésű „DataCapture DNA” technológiájával a vonalkódolvasás rendkívül egyszerűvé válik. Lehetővé teszi a fejlesztők számára a sokféle adatformátumot megkövetelő alkalmazások egyszerű illesztését és integrálását. Továbbá segíti a dolgozókat abban, hogy gyorsabban végezzék munkájukat a nagyobb üzleti eredményesség elérése érdekében.

Szkenneljen magabiztosan!

A méltán elismert gyártó megállás nélkül fejleszti termékeit, így az új generációs vonalkódolvasók garantáltan a legjobb szkennelési képességeket hordozzák magukban. A Zebra nem ismer korlátokat, mindent megtesz azért, hogy a technológia élvonalában maradjon. Bízzon a több mint 50 éves iparági tapasztalattal rendelkező gyártóban – Ön csak szkenneljen, mi gondoskodunk a többiről!

Zebra

Szerezze be a legújabb Zebra vonalkódolvasót kedvezményes áron!

A Zebra Trade Up program keretében most lehetősége van régi vonalkódolvasójának – legyen az bármilyen márkájú vagy modellű – lecserélésére, hiszen most akciósan juthat hozzá a legmodernebb Zebra olvasóhoz.

Ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot az IBCS kollégáival még ma, hogy kihasználhassa ezt a remek lehetőséget. Ne feledje, az ajánlat 2024. július 31-én lejár!

Vegye fel velünk a kapcsolatot! >>>

Ajánlatkérés