Hírek

Kémcsőre simuló, digitálisan aláírt, láthatatlan és más vonalkód-újdonságok

Egyedi eszközazonosításra alkalmas, extrém hosszan elnyújtható vonalkód-szabvánnyal újított az ISO, de a Digimarc is innovatív volt – termékcsomagolásra nyomott, láthatatlan vonalkódja vízjelként véd a hamisítástól.

+ Tovább

Raktár modernizáció új pályázati forrásból? Hihetetlenül hangzik, de igaz!

Régóta korszerűsítené logisztikai eszközparkját, de mindig hiányzott hozzá egy kis támogatás? Az IBCS Hungary széles palettájú és világszínvonalú megoldásaival, és most akár 70%-os állami támogatással lehetősége nyílik raktára modernizálására!

+ Tovább

Ingyenessé teszi a közvetlen PDF-nyomtatást a Zebra Link-OS 6.3-as verziója

A keretrendszer új verziójával frissített nyomtatókra ingyenesen letölthető PDF Direct emulációs appot idén a Java alkalmazások natív futtatása fogja követni a Zebra Link-OS 7.0 megjelenésekor.

+ Tovább

Távolságtartással fokozza a munkahelyi biztonságot a Zebra kontaktkövető alkalmazása

A Zebra MotionWorks Proximity meglévő Android alapú eszközökre elérhető felhőalkalmazása figyelmeztet a biztonságos távolság tartására, ráadásul tizedére csökkenti a kontaktkutatás idejét.

+ Tovább

Az elektroszmog szintjét méri a magyar fejlesztésű, világbajnok miniműhold

A Föld első elektroszmog-térképe készült el a BME-s fejlesztésű SMOG-P mikroműhold mérései alapján. Az IBCS a projekt szponzoraként alkatrészekkel támogatja a kutatómunkát.

+ Tovább

Nyomtatóbeállítás telefonról a Zebra ingyenesen letölthető szoftverével

A Zebra Printer Setup Utilities appokkal könnyen és gyorsan beállíthatja Link-OS alapú nyomtatóit, közöttük a Bluetooth kapcsolaton csatlakozó mobil nyomtatókat is.

+ Tovább

A valós idejű helymeghatározás csúcsformáját hozza a Sewio RTLS Studio 2.3

Többmagos processzorok támogatásával, gépi tanulással és a pozícionáló-antennák szakaszos inicializálásával fokozza a teljesítményt és a rugalmasságot a Sewio RTLS Studio friss, 2.3-as verziója.

+ Tovább

Az Extreme Networks minden termékét integrálja ExtremeCloud IQ felügyeleti platformjába

Felhőalapú megoldásához az Extreme Networks Pilot néven új előfizetési konstrukciót, valamint fiókirodai és kültéri hálózati kapcsolatok létesítését megkönnyítő beállításkészleteket is bejelentett.

+ Tovább

Öt strapabíró Zebra hosszú távra – mobil számítógépek Android 10-zel

A Zebra porral, vízzel és ütéssel szemben ellenálló mobil számítógépei beépített szkennerrel, érintésmentes fizetéssel és hosszú akkus üzemidővel teszik hatékonnyá és biztonságossá a bolti, a raktári és a terepi munkát.

+ Tovább

Az S.E.G A. Hungary Kft. digitalizált logisztikája felére csökkentette a termelés-kiszolgálás átfutási idejét

Az Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. valós idejű helymeghatározásra és hangalapú kiszedésre épülő, innovatív intralogisztikai megoldása megfelezte a termelés-kiszolgálás átfutási idejét, miközben az anyagmozgás könyvelését közel 100 százalékban pontossá tette.

+ Tovább

Egységrakományok gyors és pontos címkézése a Cobalt Systems megoldásaival

Dobozokat, zsugorfóliázott és raklapozott termékeket magas minőségben, nagy megbízhatósággal címkéző berendezésekkel bővítette az IBCS gyártó vállalatoknak és logisztikai-disztribúciós központoknak kínált portfólióját.

+ Tovább

Okoskesztyűn viselhető kijelzős szkennerrel újít a ProGlove

A gyorsabb és pontosabb vonalkódolvasást ígérő MARK Display szkennerrel együtt bemutatkozott a ProGlove Cloud analitikai felhő is, amely valós időben figyelmeztet az ellátási láncban kialakuló kockázatokra.

+ Tovább

Ekahau Pro tervező szoftverrel a tökéletesebb hálózatokért

Milyen következményekkel járhat a WiFi leállás? Szünetel a munka, elégedetlenek a vendégek, a vásárlók, de még a szurkolók is. Ha nem az elvárásoknak megfelelően működik a WiFi lepontozzuk a szállodát, éttermet, függetlenül az alapszolgáltatás színvonalától. A WiFi már régen nem a vezetékes hálózatok kiegészítője, hanem elemi kérdés. 21 évvel a technológia megszületése után a mérleg 18,5 milliárd kapcsolódni képes mobil eszköz, hat fő és számos kiegészítő szabvány.

+ Tovább

IBCS tájékoztató

Szeretnénk értesíteni kedves ügyfeleinket, hogy az IBCS Hungary továbbra is folytatja tevékenységét 1/2 Home Office és 1/2 arányú irodai munkavégzéssel.

+ Tovább

WLAN-szállítók elit élbolyában az Extreme Networks

SD-WAN és felhőalapú felügyeleti képességekkel erősített az Extreme Networks, amelyet a Gartner a helyi hálózatok piacáról kiadott, legfrissebb mágikus négyzetében a piacvezetők közé sorol.

+ Tovább

A szuperhatékony Zebra TC8300 nyolc óra alatt kilencet teljesít a raktárban

Forradalmian új formátumú, érintőkijelzős, androidos TC8000-es mobil adatgyűjtő-családját a Zebra még gyorsabb és megbízhatóbb modellel bővítette, amely akkukímélő WiFi és Bluetooth technológiákkal hasít a hálózaton.

+ Tovább

Wi-Fi 6: hasít a hatodik hálózatnemzedék

Elődeinél akár négyszer nagyobb átviteli sebességet ad sokkal több, egy időben csatlakozó eszköznek a Wi-Fi 6, miközben generációkon átívelő kompatibilitását is megtartja. A vezeték nélküli hálózati technológia hatodik nemzedéke hamarosan 6 GHz-en is megcsillogtatja képességeit.

+ Tovább

Strapabíró Android-tabletek sokoldalú családja a Zebrától

Android-alapú modellekkel bővítette kemény ipari és terepi körülményekre felkészített tableteinek palettáját a Zebra. Az L10 Android családhoz a gyártó a beruházás értékét hosszú távon megőrző támogatást ad.

+ Tovább

Újjászületnek a Zebra eszközei a körkörös gazdaságban

Felújított eszközök értékesítésével és a technológiai frissítés részeként lecserélt modellek visszavásárlásával startolt el februárban a Zebra körkörös gazdasági programja régiónkban, amely a második negyedévtől bérbeadással és újrahasznosítással bővül.

+ Tovább

Kültéri hozzáférési pontok nagy dilemmája

Örök kérdés WLAN hálózat építésekor, hogy hová milyen hozzáférési pontot telepítsen a vállalat, de helyes megválaszolását nehezítik a kültéri-beltéri, illetve a külső és a belső antennás kivitelt övező tévhitek.

+ Tovább

A blokklánc-technológiában rejlő lehetőségek

Úgy véljük, hasonlóan ahhoz, ahogy a vonalkód meghatározta az elmúlt 40 év történelmét termékazonosítás terén, úgy a blokklánc-technológia is megváltoztatja majd a világot. Éppen ezért szeretnénk felajánlani lojális ügyfeleink számára, hogy ingyenesen próbálják ki ezt a lehetőséget a saját vállalatuk folyamataiban.

+ Tovább

Villámgyors címkenyomtatás a felhőből NiceLabellel

Felhőszolgáltatással, SAP S/4HANA-támogatással és új meghajtóprogramokkal teszik könnyebbé és gyorsabbá a címkenyomtatást a NiceLabel legújabb fejlesztései.

+ Tovább

ProGlove okoskesztyű folyamatbajnokoknak

Felvettük palettánkra a német ProGlove vonalkódolvasó okoskesztyűjét, amellyel a világ legnagyobb gyártó, kereskedő és szállítmányozó vállalatai felezik meg a szkennelések műveletidejét.

+ Tovább

Markoljon munkába Zebra TC52/TC57 mobil adatgyűjtőkkel

A Zebra megbízható és tartós, újgenerációs TC52/TC57 Android-alapú mobil adatgyűjtői továbbfejlesztett M-DNA alkalmazásokkal fokozzák az egyéni és a csoportmunka hatékonyságát.

+ Tovább

Pehelykönnyű, de strapabíró gyűrűszkenner a Zebrától

Észrevétlenül simul a felhasználók ujjára a Zebra RS5100-as Bluetooth gyűrűszkennere, amellyel a gyors és pontos raktári, terepi vagy eladótéri munka könnyebb már nem is lehet.

+ Tovább

SEWIO SILVER PARTNER szintre léptünk!

Nagy örömünkre a SEGA applikációnak és az elvégzett tréningeknek köszönhetően új partneri besorolást kaptunk a SEWIO Networkstől!

+ Tovább

Villámgyors eszközleltár RFID címkékkel

Rádiófrekvenciás azonosítással bővült az IBCS saját fejlesztésű EVIDEI eszközleltár-készítő megoldása, amely az RFID címkék vonalkódoknál is hatékonyabb beolvasásával gyorsítja a munkát.

+ Tovább

Zebra – Work Force Connect

A régebb óta létező Work Force Connect (WFC) vagy Push To Talk szoftver megújult. A WFC Gen2 nemrég jelent meg. A WFC része a Zebra Intelligent Edge Solution portfoliónak.

+ Tovább

Interjú Brian Marcellel a blokklánc technológia jövőjéről

A beszélgetésben Brian Marcel, az IBCS Csoport elnöke elmondja, hogy miért nem kedveli a kriptovalutákat és hogyan látja a blokklánc technológia jövőjét.

+ Tovább

IBCS-SPICA szövetség a szolgáltatáskiválóságért

Stratégiai együttműködésre lépett az IBCS és a SPICA vállalatcsoport, hogy az ellátásilánc-menedzsment megoldások legátfogóbb palettáját kínálja az Adriai-, a Balti- és a Fekete-tenger övezte régió országaiban.

+ Tovább

Ajánlatkérés