Okoskesztyűn viselhető kijelzős szkennerrel újít a ProGlove

2020. 06. 16.

A gyorsabb és pontosabb vonalkódolvasást ígérő MARK Display szkennerrel együtt bemutatkozott a ProGlove Cloud analitikai felhő is, amely valós időben figyelmeztet az ellátási láncban kialakuló kockázatokra.

MARK Display viselhető kijelzős szkennerének és ProGlove Cloud analitikai felhőjének bejelentésével a gyártó a gyors és pontos vonalkódolvasást valós időben hozzáférhető adatelemzéssel kapcsolja össze az ellátási láncok intelligens, hatékony és megbízható működtetéséhez.

A strapabíró, kesztyűn viselhető MARK vonalkódolvasók családjában újonnan megjelenő, kijelzős modell szó szerint az ellátási láncban dolgozó alkalmazottak keze ügyébe helyezi a legfontosabb információkat, mivel azokat a kézfejen jeleníti meg. A gyufásdoboz méretű, multifunkciós szkenner nagy kijelzőjén a felhasználók külön erőfeszítés nélkül, egyetlen szempillantással mindig áttekinthetik a feladataik gyors és pontos elvégzéséhez szükséges információkat – a munka frontvonalán ehhez sem papír alapú dokumentumokra, sem kézi vagy statikus munkaállomásokra nem kell támaszkodniuk.

ProGlove MARK DisplayKép forrás: www.proglove.com

Kontrasztos, nem tükröződő felületű kijelzőjével, valamint hang- és tapintásalapú visszajelzéseivel a MARK Display rendkívül hatékonnyá és pontossá teheti a vonalkódolvasást, a ProGlove szerint szkennelésenként akár 6 másodpercet is megtakaríthatnak vele a felhasználók, miközben a hibarátából is lefaraghatnak akár 33 százalékot. A vállalati informatikai környezetbe könnyen beilleszthető, alacsony energiafogyasztású BLE (Bluetooth Low Energy) technológiát támogató és felhőbe csatlakozó szkenner segítségével az ellátási láncban dolgozó alkalmazottak azonnal látni fogják a tevékenységükkel kapcsolatos információkat.

– Egyre intelligensebb és emberközpontú technológiai megoldások bevezetésére ösztönzi a vállalatokat az üzlet digitális átalakulása és a dolgok internetének gyors bővülése – mondta Andreas König, a ProGlove vezérigazgatója. – Ügyfeleink intelligens technológiákba ruháznak be, hogy olyan üzleti és munkafolyamatokat alakíthassanak ki, amelyekben jobban hasznosíthatják, gyűjthetik be és dolgozhatják fel a keletkező adatokat. A gyorsabb és mélyebb üzleti betekintést azonban gyakran hátráltatja az ehhez szükséges, soha véget nem érő integrációs erőfeszítések bonyolultsága. Most bejelentett megoldásainkkal ezt a terhet vesszük le a felhasználók válláról, lehetőséget adva a vállalatoknak, hogy alkalmazottaik és folyamataik intelligens támogatására összpontosítsanak.

ProGlove Cloud – analitika a felhőben

A MARK Display kijelzős szkenner előzetes változatát a felhasználók már kipróbálhatják. A vele egy időben bejelentett ProGlove Cloud a gyártó meghatározása szerint emberközpontú folyamatanalitikai megoldás, amely a működés során keletkező adatokat valós időben összefüggésbe helyezi és visszacsatolást ad róla. A vállalatok az így nyert információk alapján azonnal észlelhetik például az ellátási láncban kialakuló szűk keresztmetszeteket, a terhelés váratlan növekedésére a munkaerő átcsoportosításával válaszolhatnak, és intézkedhetnek az alkalmazottak fokozottabb védelme érdekében.

Szerző: IBCS
Dátum: 2020. június

Ajánlatkérés