Strapabíró Android-tabletek sokoldalú családja a Zebrától

2020. 02. 17.

Android-alapú modellekkel bővítette kemény ipari és terepi körülményekre felkészített tableteinek palettáját a Zebra. Az L10 Android családhoz a gyártó a beruházás értékét hosszú távon megőrző támogatást ad.

Ultrarobusztus kivitelű, Android-alapú ipari tabletekkel bővítette a Zebra speciális mobil számítógépeinek kiterjedt portfólióját. Az L10 Android család sokoldalú és tartós tabletplatformként mutatkozott be, amelynek modelljei a legkeményebb raktári, gyártó- és építőipari, valamint terepi környezetekben is nagy teljesítménnyel és megbízhatósággal szolgálják a kormányzati és a vállalati szféra szereplőit.

Az Android operációs rendszer 8.1-es, Oreo kódnéven ismert verziójával telepített L10-es tabletek új távlatokat nyitnak a megalkuvás nélküli mobilitást igénylő felhasználók előtt, akik meglévő, kisebb Android-alapú eszközeikről immár zökkenőmentesen válthatnak nagyobb kijelzőméretű gépekre. Az új tableteken is elérhető például a Zebra Mobility DNA alkalmazásfejlesztő és -felügyeleti eszközeinek készlete, amellyel a végfelhasználók nemcsak a migrációt könnyíthetik meg, hanem a biztonság növelése mellett a menedzsmentet is egyszerűsíthetik. Az L10-es a gyártó első, Android-alapú, strapabíró tabletvonala, amelyben a Mobility DNA megjelent.

Zebra L10 ipari tabletek családja Androiddal

Minden L10-es tablet beépített támogatást ad emellett az Android legalább két újabb generációjához, és tartalmazza a Zebra LifeGuard for Android szoftverbiztonsági megoldását, amely további 3-5 évvel meghosszabbítja az operációs rendszerrel telepített eszközök életciklusát. Lényegesen hosszabb támogatás ez, mint ami a lakossági piacra szánt Android-eszközökhöz elérhető, a vállalatok ezért az L10-es tabletek hosszú életciklusával és beruházásuk jobb megtérülésével számolhatnak.

A tömegüket tekintve pehelysúlyú L10-es tabletek nagy, 10,1 colos kijelzővel segítik a felhasználók munkáját, strapabíró kialakításuknál fogva mégis rendkívül ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben. Nem tesz bennük kárt az sem, ha közel 2 méter magasból furnérlemez felületre ejtik őket, IP65-ös védettségi besorolásuk pedig azt jelzi, hogy gyakorlatilag por- és vízállók. Ultrarobusztus Android-tableteibe a Zebra 20 év minden szakmai tudását beépítette, beleértve a két évvel ezelőtt felvásárolt Xplore Technologies szakértelmét és fejlesztéseit is. Az L10-es modellek többek között nagy teljesítményű processzorral, beépített Wi-Fi, Bluetooth, mobilhálózati, GPS és NFC kapcsolattal, valamint a teljes munkanapra elegendő akkumulátoros üzemidővel érkeznek.

Három a tablet: XPAD, XBOOK és XSLATE

Három különböző formátumot vonultat fel a Zebra L10-es tabletcsaládja. Az XPAD modell, amely a hordozást megkönnyítő markolatot kapott, beépített vonalkódolvasót is tartalmaz. A kettő az egyben kialakítású XBOOK csatlakoztatható, strapabíró billentyűzetével a laptopot is kiváltja kiadós adatbevitellel járó feladatoknál. A család legkisebb és legkönnyebb tagja, az XSLATE pedig hagyományos tabletként használható. Az L10 Android család a Zebra meglévő, díjnyertes Windows-tableteihez társul a gyártó ultrastrapabíró eszközeinek kínálatában.

Szerző: IBCS
Dátum: 2020. február 17.

Ajánlatkérés