Költséghatékony, mégis nagyvállalati funkciókkal rendelkező adatgyűjtőt keres? Itt találja!

2024. 03. 06.

A kis- és középvállalkozásoknak nehéz tartani a lépést a legnagyobbakkal. Az iparági óriások a legújabb technológiákat, többek között a korszerű vállalati mobileszközöket használják versenyelőnyük biztosítása érdekében. Ezzel szemben a kisebb cégek költségvetése sokszor nem engedi meg a csúcskategóriás készülékek beszerzését. A Zebra viszont most piacra dobott egy olyan eszközt, amely az üzleti élet kisebb szereplőit is a pályán tartja!

A kisebb vállalatok szoros büdzsével dolgoznak, amibe sokszor a modern adatgyűjtők helyett csak a gyengébb kategóriájú okostelefonok férnek bele. Ezek azonban nem kínálják a vállalati felhasználás során elvárt sokoldalú funkciókat és menedzselhetőséget. A neves amerikai gyártó, a Zebra felismerte ezt és kifejlesztett egy olyan mobil adatgyűjtőt, amely kimondottan gazdaságos, mégis nagy tudással rendelkezik. Ez az eszköz a TC2x sorozat harmadik generációja, a TC22/TC27, amely mindenből a legjobbat nyújtja! 

A készülék az okostelefonok által képviselt stílust és árszínvonalat képviseli, a csúcskategóriás adatgyűjtők funkcióival és tartozékaival. Mindezeknek köszönhetően növelhető a vállalatok termelékenysége, folyamataik automatizáltsága és az ügyfélkiszolgálás minősége is. 

Ismerje meg jobban a Zebra nem mindennapi mobil adatgyűjtőjét!

adatgyűjtőt

Az összes alkalmazás futtatható, akár egyidejűleg 

A következő generációs processzorral – amely az előző generációhoz képest kétszeres teljesítménnyel és kapacitással rendelkezik –, a kategóriájában vezető memória- és adattárolási lehetőségekkel a készülék kiváló teljesítményt nyújt, bármely mobil alkalmazás futtatása során. 

A leggyorsabb vezeték nélküli kapcsolat 

Ha vezeték nélküli kapcsolatról van szó, a TC22/TC27 minden lehetőséget felkínál! Nagysebességű 5G kapcsolatot, Wi-Fi 6 és 6E csatlakozást, ezáltal kiváló hang- és nagysebességű adatátviteli lehetőséget nyújtva a dolgozók számára, a létesítményen belül és kívül egyaránt. 

A napjainkban terjedő privát 5G hálózatok támogatása robusztus és nagy megbízhatóságú vezeték nélküli csatlakozást tesz lehetővé. A Bluetooth kapcsolat legújabb generációja jobb hangminőséget biztosít, miközben kevesebb energiát fogyaszt. 

Az Android legjobbja – ma és holnap 

Az Android 16-ig tartó támogatás biztosítja, hogy nem fogja kinőni az operációs rendszerét – garantáltan hozzáfér a legújabb funkciókhoz a készülék teljes üzemideje során. 

Többet lát, de kevesebbet görget a fejlett 6 hüvelykes FHD+ kijelzővel 

A méretesebb képernyő nagyobb megjelenítési felületet biztosít. A fényes, 450 nites kijelző bárhol – beltéren és kültéren egyaránt – könnyen leolvasható.

Vonalkódok rögzítése kevesebb idő alatt – kisebb erőfeszítéssel

A mobiltelefon kamerájával történő beolvasáshoz képest a Zebra vállalati szintű vonalkódolvasó egységei lehetővé teszik a dolgozók számára, hogy közel feleannyi idő alatt, feleannyi energiabefektetéssel rögzítsék a vonalkódos információt. Válasszon az SE4710 1D/2D standard olvasó motor vagy az SE55 1D/2D „Advanced Range” olvasó között, mindkettő gyakorlatilag az összes vonalkódot a másodperc töredéke alatt felismeri, függetlenül azok állapotától.

Készen áll az érintésmentes tranzakciók világára

A TC22/TC27 egyszerűen integrálható a meglévő POS terminálok érintésmentes fizetési megoldásába, így a vásárlók egyszerűen csak hozzáérintik a készüléket a kártyaleolvasóhoz, és máris megtörtént a tranzakció. 

Egész napos használat esetén is kényelmes 

A TC22/TC27 közel 10 százalékkal vékonyabb, mint elődje, ráadásul biztonságosabb és kényelmesebb fogást biztosít.

Strapabíró kialakítás, ami évekig kitart 

A TC22/TC27 víz-, por- és ütésálló, köszönhetően a továbbfejlesztett kialakításnak, az IP68-as védelemnek. Ez a készülék úgy készült, hogy jócskán meghaladja a hagyományos felhasználásra szánt okostelefonok élettartamát, így a hosszabb működési idő és az alacsonyabb meghibásodási arány jobb megtérülést biztosít. 

Energiával feltöltve a munkanapok minden percében

Válassza ki azt az akkumulátort, amely lépést tud tartani a dolgozók igényeivel! A 3800 mAh-ás standard akkumulátor a teljes műszakot kibírja, míg a bővített 5200 mAh-ás akkumulátor több műszakon keresztül is gond nélkül működik. A cserélhető akkumulátoroknak köszönhetően a készüléket soha nem kell kivennie a forgalomból a töltése miatt.

adatgyűjtőt

Lépjen a következő szintre a Zebra készülékével!

A TC22/TC27 mobil adatgyűjtő megadja a szükséges lendületet ahhoz, hogy a kisebb vállalkozások is felvegyék a versenyt a nagyokkal! Az amerikai gyártó készüléke mindezt a dolgozók által preferált stílusban, a szükséges funkciókkal biztosítja, méghozzá olyan áron, amit egy kisebb költségvetéssel működő vállalat is megengedhet magának. 

A Zebra készülékeit keresse az IBCS kínálatában!

További részletekért, illetve árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot! >>>

Ajánlatkérés