Zebra TC22/ TC27 mobil adatgyűjtő

A kis- és középvállalkozások olyan iparági óriásokkal versenyeznek, amelyek a legújabb vállalati mobileszközöket használják versenyelőnyük biztosítása érdekében. A kisebb vállalkozások költségvetéséhez illeszkedő okostelefonok nem kínálják a vállalati felhasználásnál elvárt sokoldalú funkciókat és menedzselhetőséget. A neves amerikai gyártó, a Zebra, azonban megoldást kínál a problémára! 

TC22/TC27: költséghatékony eszköz kisvállalkozások számára – nagyvállalati funkciókkal

A nagysikerű TC2x sorozat harmadik generációja, a TC22/TC27 mindenből a legjobbat nyújtja: az okostelefonok által képviselt stílust és árszínvonalat, méghozzá nagyvállalati funkciókészlettel és tartozékokkal, amellyel növelhető a termelékenység, az automatizáltság és az ügyfélkiszolgálás minősége. 

A Zebra kompakt, nagy teljesítményű készüléke, 6 hüvelykes kijelzőt, 5G-t, Wi-Fi 6E-t, integrált vonalkódolvasót, érintésmentes tranzakciók támogatását és még sok mást kínál. Ez a strapabíró készülék úgy készült, hogy jócskán meghaladja a hagyományos felhasználásra szánt okostelefonok élettartamát, így a hosszabb működési idő és az alacsonyabb meghibásodási arány jobb megtérülést biztosít. Mindezek mellett a Zebra vállalati applikációi és garantált idejű javítási vagy eszközcsere szolgáltatása segít abban, hogy az eszközök a lehető legmagasabb kihasználtsággal rendelkezzenek, és gyakorlatilag leállás nélkül működjenek. 

A hagyományos mobilok kamerájával történő szkenneléshez képest, a Zebra készülékeivel végzett beolvasás érezhetően gyorsabb és magabiztosabb, feleannyi idő alatt, egy gyors mozdulattal végezhető el. 

Leírás

A TC22/TC27 készülék megadja a szükséges lendületet ahhoz, hogy bármilyen kis-közepes méretű vállalkozás kiszolgálásával felvegye a versenyt – mindezt a dolgozók által preferált stílusban, a szükséges funkciókkal, és olyan áron, amit egy kisebb költségvetéssel rendelkező vállalat is megengedhet magának!

A megbízható TC22/TC27 egy év gyári jótállással kerül forgalomba. 

Legfőbb tulajdonságok:

  • 6 GB RAM/64 GB Flash; 8 GB RAM/128 GB Flash memória
  • Színes érintőkijelző, 6.0 inch Full HD (1080×2160)
  • Wi-Fi 6 & 6E
  • Esési tolerancia: ellenáll az 1,5 m magasból történő esésnek (beton)

Főbb alkalmazási területek:

  • Kereskedelem 
  • Vendéglátás
  • Logisztika
  • Egészségügy

Technikai paraméterek:

Külső méret: 165 mm x 76,3 mm x 12,5 mm 
Súly: 236 g
Kijelző: 6,0 hüvelykes színes Full High Definition+ (1080 x 2160)
Érintőképernyő: több üzemmódú kapacitív érintés csupasz vagy könnyű kesztyűs ujjbegyes bevitellel
Akkumulátor: Li-Ion, PowerPrecision; standard kapacitás: 3800 mAh/14.63 Wh; bővített kapacitás: 5200 mAh/20.02 Wh; BLE akkumulátor: 3800 mAh/14.63 Wh
CPU: Qualcomm® 5430 hatmagos processzor, 2,1 GHz
Operációs rendszer: Android 16-ra frissíthető 
Memória: 6 GB RAM/64 GB Flash; 8 GB RAM/128 GB Flash
Üzemi hőmérséklet: -10°C és 50°C között
Tárolási hőmérséklet: -40°C és 70°C között
Páratartalom: 5% – 95% nem kondenzáló

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérés