Zebra MC2200/MC2700 mobil terminál - IBCS

Zebra MC2200/MC2700 mobil terminál

Akár raktárban, gyártóüzemben vagy kiskereskedelmi egységben folyik a munka, egy jól működő és strapabíró mobil terminál új szintre emeli a termelékenységet és a munkavégzés pontosságát. Bemutatjuk az MC2200/MC2700-at, a megfizethető árú mobil terminált, amely minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre a vállalatoknak szüksége lehet.

Itt az eszköz, ami lehetővé teszi a kompromisszumok nélküli és költséghatékony mobilitást a közepes- és nagyvállalatok számára!

A beltéri használatra tervezett MC2200-as, illetve a létesítményen belüli és kívüli alkalmazásra egyaránt alkalmas MC2700-as összekapcsolják a dolgozókat, miközben a fejlett ipari formatervezés rendkívüli kényelmet és könnyű használatot biztosít. A beépített érintőképernyő és billentyűzet egyaránt támogatja a jelenleg is használható Telnet alapú alkalmazásokat és a holnap innovatív applikációit.

A Zebra új fejlesztésű mobil terminálja a vonalkód leolvasása során garantáltan nem okoz csalódást! Az amerikai gyártó olyan optikát épített be az eszközbe, amivel közel fél méteres távolságból is hatékonyan olvassa az átlagos méretű 1D és 2D vonalkódokat. Még abban az esetben sem lehet probléma, ha kontraszt nélküli vagy kifakult kódok beolvasására kerül a sor, vagy éppen az okostelefon kijelzőjéről kell szkennelni.

A kiegészítő és jelentősen értéknövelő Mobility DNA programok az eszközre feltöltve érkeznek, és megkönnyítik a mobil terminál használatát, kezelését, fokozzák az adatbiztonságot. Az opcionális Mobility DNA Enterprise pedig olyan nagyvállalati hang- és adatszolgáltatási eszközöket biztosít, amelyek a termelékenységet és az eszközkezelés egyszerűségét fokozzák.

A Zebra termékeinek használatával jelentős többletköltségektől menekül meg a vállalat, miközben maximalizálja a produktivitását!

Leírás

A Zebra Technologies robusztus ipari adatgyűjtő családját, mely az MC2200 és az MC2700 készülékeket foglalja magában, főképp azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik gazdaságos megoldást keresnek, de a minőségből és a strapabíróságból sem szeretnének engedni.

Legfőbb tulajdonságok:

  • Felhasználói környezet: általános
  • Kivitel: kézi
  • Olvasási technológia: 2D
  • Képernyő mérete: 4 „
  • Akkumulátor kapacitás: 3500 mAh

Főbb alkalmazási területek:

  • Logisztika
  • Gyártás
  • Kiskereskedelem
  • Vendéglátás

Technikai paraméterek:

Méret: 200,5 mm * 70 mm * 38,5 mm
Súly: Standard akkumulátorral: 296 g; bővített akkumulátorral: 316 g
Operációs rendszer: Frissíthető Android 14-ig
Tömítettség: IP65
Bővíthetőség: Micro SD foglalat 128 GB SDXC-ig
Kijelző: 4” (800*480) WVGA színes kijelző
Vonalkódolvasás: 1D normál, 1D/2D nagytávolságú olvasók
CPU, Memória: Qualcomm Snapdragon™ 660 okta-core, 1,8 GHz-es frekvenciával
Működési hőmérséklet: -20°C és +50°C között
Tárolási hőmérséklet: -40°C és +70°C között
Nedvesség és páratartalom: 5% és 95% között (nem kondenzációs)
WLAN csatlakozás: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v1/w/mc1; Wi-Fi™certified; IPv4, IPv6, 1×1 MU-MIMO; Wi-Fi (MC2200); Wi-Fi/mobilinternet (MC2700)
Bluetooth csatlakozás: Class 2, Bluetooth V5.0 technológia, BLE

Vegye fel velünk a kapcsolatot!