mobil terminál

Ismerje meg a Zebra új csúcskészülékét!

2024. 02. 27.

Örömmel jelentjük be, hogy megérkezett a Zebra csaknem 20 éve legnépszerűbb vállalati mobil terminál családjának, az MC9000-es szériának a legújabb sorozata, az MC9400/MC9450. Ez a lenyűgöző eszköz a megbízhatóság és az innováció tökéletes egyensúlyát nyújtja, hozzájárulva a raktárak, gyártósorok és kiskereskedelmi egységek hatékonyabb működéséhez. Ismerje meg ezt az új dimenziót az ipari mobil terminálok világában, ahol a vezeték nélküli teljesítmény és a precíz szkennelés új szintre emelkedik!

Kimagasló teljesítmény, hibátlan szkennelési képesség és a lehető leggyorsabb 5G és WiFi 6E – a mai mobiltechnológia minden vívmánya megvan az MC9400/MC9450-es szériában, amire a vállalati felhasználás során szükség lehet.

A legújabb vezeték nélküli csatlakoztathatóság 

A Zebra piacvezető mobil terminál családjának ötödik generációja az ipari mobilitás új fejezetét nyitja meg az 5G és WiFi 6E kapcsolatok révén. Korszerű kialakításának köszönhetően új szintre emeli a vezeték nélküli teljesítményt, megnyitva ezzel az utat a gyorsabb adatátvitelhez és a nagyobb átbocsátóképességgel rendelkező kommunikációs lehetőségekhez.

Az 5G kapcsolat elérhető szolgáltatón át vagy az egyre nagyobb tempóban terjedő úgynevezett privát 5G megoldáson keresztül. A WiFi rádió három frekvenciatartományban működik, a WiFi 6 megfelelő beállítással visszafelé kompatibilis valamennyi korábbi WiFi technológiával, a 6E rádió pedig egy jelenleg teljesen üres, 6GHz-es tartományban garantál gigabites sebességet. 

mobil terminál
A kategória legjobb adatbeviteli és kommunikációs lehetőségei

Az MC9400/MC9450 nem csupán egy eszköz, hanem egy intelligens adatgyűjtő számítógép. Az elérhető legfejlettebb adatbeviteli és kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik. A terminál kimagasló vonalkód olvasási képességgel bír– akár közvetlen kézi beolvasással is lehetővé válik a 30 méteres távolságból történő szkennelés. 

Gyorsabb, robusztusabb és rugalmasabb

A kategóriájában legjobb olvasási, adatfeldolgozási és adatátviteli képességekkel rendelkező terminál gyorsabb, robusztusabb és sokoldalúbb, mint bármely elődje. Extra strapabíró tulajdonságának köszönhetően – ütés-, esés-, víz- és porálló – szinte mindenféle ipari környezetben használható, 2,4 méterről betonra is többször leejthető sérülés nélkül, sőt a hűtőházi változat -30 fokig gond nélkül működik.

Az eszköz strapabírósága és kiváló szerviz háttere lehetővé teszi, hogy akár 5 éven túl is folyamatosan használatban legyen, a számítógépes architektúra pedig Android 17-ig garantál szoftver frissítési lehetőséget.

Az MC9400/MC9450 nem csupán egy eszköz, hanem az ipari mobilitási forradalom katalizátora. Az 5G, a WiFi 6E és a vezető adatbeviteli képességei révén ez a terminál nem csupán követi, hanem meghatározza az ipari mobilitás jövőjét. Ne maradjon le a terminálok új korszakáról, válassza az MC9400/MC9450-et, melyben az innováció találkozik a hatékonysággal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot! >>>

Ajánlatkérés