Markoljon munkába Zebra TC52/TC57 mobil adatgyűjtőkkel

2019. 12. 16.

A Zebra megbízható és tartós, újgenerációs TC52/TC57 Android-alapú mobil adatgyűjtői továbbfejlesztett M-DNA alkalmazásokkal fokozzák az egyéni és a csoportmunka hatékonyságát.

A Zebra egy milliónál több értékesített darabszámnál tartó, díjnyertes termékcsaládjának legújabb, TC52-es és TC57-es mobil adatgyűjtői a legfejlettebb, strapabíró nagyvállalati eszközök közé tartoznak, amelyekkel a kereskedelem, a gyártóipar, a szállítmányozás és a logisztika szereplői alkalmazottaik hatékonyságát növelhetik és működést támogató folyamataikat optimalizálhatják ügyfeleik nagyobb megelégedésére. A két friss modell az Android-alapú, nagyvállalati kategóriájú mobil megoldások palettáját bővíti, amelyeket a Zebra az Android Enterprise Recommended (AER) programon keresztül tanúsíttatott. A Google által tavaly indított AER program szigorú követelményrendszer alapján értékeli és minősíti a mobil megoldásokat, hogy gyártófüggetlen ajánlásaival megkönnyítse a vállalatoknak beruházásaik megtervezését.

Mindkét eszköz a Zebra továbbfejlesztett M-DNA szoftvercsomagjával érkezik, amely felhasználói alkalmazásokat és felügyeleti eszközöket ad a vállalati mobilitás, a biztonsági frissítések és a hálózatelérés menedzseléséhez, az érzékeny adatok védelméhez, valamint a gyors és pontos egyéni és csapatmunkához.

Az M-DNA legfontosabb újdonságai közé tartozik például a PowerPrecision konzol, amely színkódos műszerfallal segíti az eszközflotta akkumulátorainak állapot-ellenőrzését, valamint a WiFi-elemző applikáció, amely valós időben orvosolja a hálózatelérésben jelentkező problémákat. A Zebra StageNow alkalmazásának egyik legnagyobb fejlesztése a GMS Restricted Mode, amellyel a nagyobb hatékonyság és biztonság érdekében testre szabható az eszközök hozzáférése a Google Mobile Services (GMS) szolgáltatásokhoz. Új adminisztrátori műszerfalat kapott a Zebra OneCare szolgáltatáscsomagjában elérhető LifeGuard for Android is, amelyen még könnyebben szabályozható, hogy mely eszközök mikor és hogyan kapják meg a biztonsági javítócsomagokat és más szoftverfrissítéseket.

TC52/TC57 mobil adatgyűjtőKép forrás: twitter.com/zebratechnology

Jelentősen megnövelhetik a vállalatok az említett képességek által a mobil adatgyűjtők élettartamát, ezért a TC52 és TC57 birtoklási összköltsége a legalacsonyabbak közé tartozik az iparágban.

Okosan az energiával

Hardver- és szoftverinnovációk egész sorával gondoskodik a TC52 és TC57 a még nagyobb munka- és költséghatékonyságról. Az alkalmazások gyorsabb futtatása érdekében mindkét eszköz a Qualcomm nagy teljesítményű, ugyanakkor rendkívül alacsony energiafogyasztású, legfrissebb lapkakészletére épül. A rövidebb válaszidőket, hosszabb üzemidőt szolgálják a nagyobb átviteli sebességet adó, akkumulátor-kímélő Wifi- és Bluetooth-fejlesztések is. Visible Light Communications (VLC) technológiájukkal a Zebra mobil adatgyűjtői emellett a látható fény frekvenciatartományában is támogatják a kapcsolattartás és tájékozódás innovatív módját.

A WiFi hálózatra csatlakozó, beltéri használatra termett TC52-es és a kültéri, WAN-kommunikációra is felkészített TC57-es modell a készletkezeléstől kezdve a közvetlen és a házhoz szállításon át a flottamenedzsmentig és útvonaloptimalizálásig számos alkalmazásban helytáll a négy fal között és azon kívül. A Windows Mobile és CE operációs rendszerek támogatásának közelgő megszűnésével a Zebra Android-alapú mobil adatgyűjtői bővíthető platformot kínálnak, amelyen a vállalatok hosszú távon fokozhatják a munka és a működés hatékonyságát csakúgy, mint beruházásaik megtérülését.

Szerző: Melis Zoltán, ügyvezető igazgató, IBCS
Dátum: 2019. december 16.

Ajánlatkérés