Megjelent az új SOTI eszköz menedzser

2014. 02. 05.

soti_logo_highres-transparent-blueA SOTI szoftverfejlesztő cég piacvezető MobiControl nevű szoftvere, gyors és egyszerű módszert kínál mobil eszközök menedzseléséhez, koordinálásához.

A kis cégektől a nagy vállalatokig, mindenhol növekvő elvárás a munkahelyeken megjelenő sokféle mobil eszköz rugalmas és megbízható felügyelete. Hiszen a cégek ipari eszközöket telepítenek kizárólag munkavégzésre, és egyedi alkalmazásokat használnak, egyedi beállításokkal. Emellett természetesen az alkalmazottak a saját telefonjukkal vagy tablet-jükkel is szoktak csatlakozni a céges hálózathoz, és közben nem szeretnék személyes adataik védelmét feláldozni a vállalati biztonság érdekében. A MobiControl mindkét igényt kielégíti a piacon elérhető legátfogóbb funkciókészlettel.

Amennyiben Ön rendelkezik a Motorola Mobility Services Platform (MSP) licenszével és szerviz csomaggal, akkor a Motorola jóvoltából most átválthat a SOTI MobiControl legújabb verziójára, és ez nem kerül Önnek semmibe!

Keresse fel értékesítőinket – a +36 1 451 60 70-es telefonszámon, vagy az info@ibcs.hu e-mail címen, – akik készséggel állnak rendelkezése a szoftver részleteit illetően, vagy szívesen segítenek a váltásban!

Ajánlatkérés