Honeywell CK 3 X – mobil terminál

A CK3X változat kategóriájának a legkiemelkedőbb paraméterekkel rendelkező eszközévé vált. Lehetővé teszi vállalkozása számára, hogy az eszközöket használó dolgozók részére egy pontos és hatékony mobil megoldást biztosítson, ami a könnyű telepítést valamint a gyors megtérülést is biztosítja.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A CK3X mobil terminál standard, a közeli és a távoli vonalkód olvasási technikák alkalmazását egyaránt lehetővé teszi. Kiválóan alkalmasak 1D és 2D kódok, valamint sérült kódok olvasására is. A bármilyen irányból történő kód beolvasás valamint a nagy mozgástűrés támogatása lehetővé teszi a dolgozók számára pontos és gyors munkavégzést.

Kiválóan működik 802.11 a/b/g/n vezeték nélküli hálózatban, Bluetooth környezetben és opcionálisan RFID olvasóval is. Honeywell Voice hangalapú raktári kiszedésen alapuló technológiai környezetben alkalmazva a hangvezérlésen alapuló munkafolyamatok jól kombinálhatóak a hagyományos vonalkód leolvasáson alapuló raktári műveletekkel ugyanazon az eszközön.

Kerülje el a sok veszteséget okozó állásidőt a masszív CK 3 X eszköz alkalmazásával. Az eszköz 1,5 m-ről betonra is leejthető. Hosszú élettartammal bíró akkumulátorral rendelkezik, amely akár egy teljes munkaidőn keresztül képes működni elkerülve ezzel a cserével vagy az újratöltéssel járó időveszteségeket.

Az eszközön futó MICROSOFT Embedded Handheld 6.5 operációs rendszer széles körű kompatibilitást biztosít a legkülönfélébb software megoldások telepítésére is.

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: CK3X
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
AdatbevitelBillentyűzettel
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés