Honeywell CK3R – mobil terminál

A legkorszerűbb energia hatékony tervezésnek köszönhetően CK 3 R adatgyűjtő egység lehetővé teszi a standard, a közeli és a távoli vonalkód olvasási technikák alkalmazását egyaránt, mind az 1D mind a 2D vonalkódok tekintetében. Kiválóan működik 802.11 a/b/g/n vezeték nélküli hálózatban és Bluetooth környezetben is.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az eszköz hosszú élettartammal bíró akkumulátorral rendelkezik, amely akár egy teljes munkanapon keresztül képes működni még abban az esetben is, ha a munkanap folyamán az eszköz folyamatos használatnak van kitéve.

Az új CloneNGo technológiánk alkalmazásával nagymértékben egyszerűsítheti és gyorsíthatja CK3R típusú mobil adatgyűjtők konfigurálását és telepítését egyetlen központi gépből anélkül, hogy komoly informatikai támogatást venne igénybe.

Az eszközön futó MICROSOFT Embedded Handheld 6.5 operációs rendszer széles körű kompatibilitást biztosít a legkülönfélébb software megoldások telepítésére is.

Az opcionálisan rendelhető INTERMEC CLIENT PACK tartalmazza a teljes Terminál Emulációt és egy zárt web böngészőt, amely olyan ipari szabványokat támogat, mint a HTML5. Konzisztens felhasználói felületet és közös menüstruktúrát biztosít a munkafolyamat irányítására valamint a webes hozzáférés korlátozására.

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: CKR3
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Alkalmazási területek:gyártás, raktározás, szállítmányozás
AdatbevitelBillentyűzettel
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés