Honeywell CK75 – mobil terminál - IBCS

Honeywell CK75 – mobil terminál

A CK 75 mobilterminál 31%-kal kisebb és könnyebb, mint kategóriájában bármelyik hasonló eszköz, ezért optimális megoldást jelent raktárakban és egyéb más elosztó központokban. Prémium kategóriájú ipari minőséget képviselő eszköz, amely fűtőszállal kiegészített változatban hűtőtárolókban is kiválóan használható.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A CK 75 mobil terminál gyors átmenetet tesz lehetővé a felhasználók részére olyan feladatok esetében, amelyek közeli vagy távoli vonalkód leolvasást követelnek meg, vagy hang illetve beszéd esetleg képrögzítést igényelnek.

Mivel a CK75 típusú eszköz támogatja a Honeywell vezetékes és vezeték nélküli fejhallgató használatát valamint hangalapú alkalmazás használatát, a felhasználónak lehetősége van választani a hagyományos vagy akár a hangalapú raktári munkafolyamatok között.

A kétsávos 802-11 a/b/g/n WLAN hálózat segítségével a CK 75 stabil teljesítményre, valamint következetesen gyors válaszidő elérésére képes még azokon a területeken is ahol alacsony jelerősség és időszakosan szakadozó kapcsolat tapasztalható.

Jelenleg az eszköz Windows Embedded 6.5 valamint vagy Android 6 operációs rendszerrel is elérhető, ami páratlan kiépítési rugalmasságot tesz lehetővé. A jelenlegi Windows Embedded 6. 5 felhasználók – amikor az Android megfelelő verziójára történő váltás ideje eljön – átalakíthatóak lesznek Android OS eszközökre, és ilyen módon megtakarítva a számítógép és a szükséges perifériák beruházási költségét.

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: CK75
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Alkalmazási területek:raktározás
AdatbevitelBillentyűzettel
Megszűnt termékIgen