Honeywell Dolphin CT50

Ezt az eszközt azoknak a cégeknek ajánljuk, akik a hatékony ügyfélkiszolgálás érdekében folyamatos és valós idejű kapcsolatot szeretnének létesíteni az üzleti szempontból kiemelt fontosságú alkalmazásaikkal annak érdekében, hogy hatékonyabban tudják ügyfeleiket kiszolgálni

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Ezt az eszközt azoknak a cégeknek ajánljuk, akik a hatékony ügyfélkiszolgálás érdekében folyamatos és valós idejű kapcsolatot szeretnének létesíteni az üzleti szempontból kiemelt fontosságú alkalmazásaikkal annak érdekében, hogy hatékonyabban tudják ügyfeleiket kiszolgálni, a Honeywell 4G/LTE Dolphin jelenthet megfelelő megoldást. Az eszköz mind Android mind Windows operációs rendszerrel megvásárolható és olyan kiemelten mobil területen dolgozó alkalmazottak számára tökéletes megoldás ahol a vonalkód leolvasás kiemelt fontossággal bír, pl: speciális igények alapján történő kiszállítás, területi szerviz, stb.

A Dolphin CT 50 típusú mobil eszközzel többé nem jelenthet problémát a hálózati kapcsolat a nagy teljesítményű mobil alkalmazások előnyeinek kihasználására. Az eszköz támogatja a legfejlettebb mobil felhasználói igényeket, megkönnyíti a nagy méretű fájlok átvitelét, videók bemutatását, valamint a különféle üzleti applikációk gyors távoli elérését, amelyek segítségével a cég alkalmazottai hatékonyabban képesek kezelni az értékesítési folyamat során felmerülő legkülönbözőbb feladatokat. Ezenkívül a CT 50 típusú adatgyűjtő egy teljes műszakra elegendő akkumulátor üzemidőt biztosít az eszközt használó munkatársnak, annak érdekében, hogy a teljes munkaidő alatt biztosított legyen számára a hozzáférés a nélkülözhetetlen üzleti információkhoz, megrendelések státuszának ellenőrzéséhez és mindenkori raktárkészlet ellenőrzéséhez.

Az eszköz nagymértében megkönnyíti a külterületen dolgozó területi képviselők és kijáró szervizesek munkáját, mivel egy speciális „in Corning Gorilla Glass” napfényben is könnyű olvashatóságot biztosító kijelzővel rendelkezik több bemeneti móddal, amely így lehetővé teszi adatbeviteli hibák elkerülését valamint értékes időt takarít meg az eszköz használója számára.

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: Dolphin CT50
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Alkalmazási területek:kijáró értékesítők
Megszűnt termékIgen
AdatbevitelBillentyűzet nélkül

Ajánlatkérés