Honeywell THOR VM2 – targoncaterminál - IBCS

Honeywell THOR VM2 – targoncaterminál

A megfelelő méretű kijelzőn a targoncavezető könnyen és biztonságosan láthatja az információkat és könnyen választhat a menükből. A nagysebességű 802.11a/b/g/n Wi-Fi vezeték nélküli csatlakozással érhetőek el az adatbázisok és a szerveralkalmazások.

Leírás

A tévesztések vagy az áruk lassú mozgatása veszélyezteti a gyártás minőségét, vagy a rendelés kiszolgálását mind pontosságban, mind időben, mely a költségek növekedéséhez és vásárlói elégedetlenséghez vezet. A dolgozók hatékonysága, teljesítménye, a szedés pontossága jelentősen növelhető a Honeywell Thor 2 targoncaterminállal, valós idejű információkat szolgáltatva a feladatról és az áruról, vonalkódolvasó csatlakozatásával.

Extrém raktári környezetben helytálló magas, IP66-os por- és vízellenálló képességgel rendelkezik. Az öntött és még megerősített alumínium ház masszív védelmet biztosít a fizikai behatások ellen, ráadásul a csatlakozók is fedettek. A terminál -20oC-os hűtőházban is kiválóan működik. A készülék extrém ütődés és vibrációs teszteket is kiállta.

A Thor 2 képes érzékelni és automatikusan reagálni a környezetre pl. külső fény szerinti képernyő világosság módosítás, mozgás közben képernyőt elsötétítheti, hűtőházba a képernyő fűtő bekapcsolódik. További nagy előnye a helyszínen cserélhető előlapi panel.

Csatlakoztatható: kesztyűben is jól használható billentyűzet, vezetékes vagy BlueTooth szkenner, mobil nyomtató, push-to-talk mikrofon, hangszóró.

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: THOR 2
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Targonca és gépjármű terminálok
Alkalmazási területek:raktározás