Tárhely címkézés

Az áruk kezelésében a rugalmasság, a gyorsaság és a pontosság a modern raktározás alapja. Ahhoz, hogy a vállalat versenyképes maradjon, biztosítani kell a zökkenőmentes belső folyamatokat. A számítógépes raktárnyilvántartáshoz elengedhetetlen a raktári helyek egyedi jelölése, azonosíthatósága, melyek optimalizálják, felgyorsítják és tökéletesítik az összes raktári folyamatot, és valós időben lehetővé teszik a raktárkezelést.

A raktári jelölések tárhely címkékből, a raklapos állványrendszereknél a gerendák és a polcrendszerek elülső polcokon történő megjelöléséből, illetve a padlón tárhely jelölőkből áll.

Leírás

Az etikettek általában olvasható és vonalkód formában is megjelenítik a szükséges információkat. Értelmezést elősegítve használhatók nyilak, vagy különböző színek is a címkéken. A tárhely címkék megkönnyítik, meggyorsítják a ki és betárolást, egyes árucikkek megtalálását, nyomon követhetőségét, és nem utolsó sorban a vonalkód használata lecsökkenti a hibázások számát.

A megfelelő olvasás elérése érdekében a polcsorokon vonalkódok nem helyezhetők egymáshoz közel. Ebben az esetben megoldást nyújtanak az átlós vonalkódokkal ellátott címkék, melyek kiküszöbölik a hibás olvasást, lehetővé teszik a kéz természetes helyzetét a szkennerrel / terminállal, és esztétikus módon jelzik, hogy melyik emeltre utalnak.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: Tárhely címkézés
Főkategória: Kellékanyagok
Alkategória: Címkék
Alkalmazási területek:Raktári címkézés

Ajánlatkérés