Zebra TC21/ TC26

ZEBRA TC21/TC26 MOBIL ADATGYŰJTŐ

A legjobb ár-érték arányú mobil adatgyűjtő kis- és nagyvállalatok számára. Az amerikai gyártó két innovatív modellje minden olyan funkcióval rendelkezik, amire egy munkanap során szükség mutatkozik. Sőt, annál még egy kicsit többel is!

Szegényes funkciókínálat, gyenge fizikai ellenálló képesség, tátongó biztonsági rések – felejtse el a hagyományos felhasználásra szánt okos eszközöket!

A vállalati okos eszközök beszerzése során sokszor elhamarkodott, főleg a beszerzési ár által vezérelt döntések születnek. Emiatt rengeteg cégnél az átlagos felhasználásra szánt, azaz „consumer kategóriás” készülékekre esik a választás, amelyek tervezése során a dizájn, az eladhatóság, illetve a birtoklási vágy felkeltése az elsődleges szempont. A célszerű, praktikus, vállalati igényeknek való megfelelés
nem kritérium, hiszen ezeknek a gyártóknak nem ezt a célcsoportot kell kiszolgálniuk.

Az okos eszközök beszerzése hatékonyságnövelő beruházásnak minősül, viszont csakis akkor, ha a megfelelő alkalmatosságra esik a választás. A gyakorlatban ez az ideális formát, a strapabíróságot, a különféle kiegészítők sokaságát és a vállalati integrációt jelenti – kiemelve az adatbiztonság kérdését. A hagyományos mobiltelefonok sokszor ahelyett, hogy segítenék, inkább hátráltatják a munkát. Példa
lehet erre a javítás elhúzódása váratlan sérülés esetén, vagy a vállalati adatok védelme, amennyiben a készüléket eltulajdonítják.

Ezzel szemben az olyan ipari mobileszközök esetében, mint a Zebra TC21/TC26 a gyártó a tervezés során a vállalati integrálhatóság érdekében szabványos hardver és szoftver megoldásokkal dolgozik, jól bevált, megbízható alkatrészeket épít be az eszközökbe és persze a könnyű kezelhetőséget, a kiváló ergonómiát illetve a strapabírást is szem előtt tartja.

Leírás

Költséghatékony mobil adatgyűjtő kis- és nagyvállalatok számára:

Zebra TC21/TC26.

A legjobb ár-érték arányú mobileszközt szeretné alkalmazottai számára? Egy olyan érintőképernyős számítógép után kutat, amely gazdaságos, mégis vállalati környezetben való használatra van tervezve? Váltson az üzleti kategóriás, tartós TC21/TC26 mobil adatgyűjtőre!

ZEBRA TC21

A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ ÉRINTŐKÉPERNYŐS SZÁMÍTÓGÉP, AMELYET ÉPÜLETEN BELÜLI HASZNÁLATRA TERVEZTEK!
Növelje vállalata produktivitását az üzleti kategóriás, strapabíró TC21 mobil adatgyűjtővel, nagyobb összegű beruházás nélkül! A különböző árfekvésű, többféle konfigurációban elérhető készülék esetében csak azokért a funkciókért kell fizetni, amelyekre a munkavállalóinak valóban szüksége van.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

● Kiskereskedelem
● Gyártás
● Logisztika
● Vendéglátás

MÉRETEK

Standard akkumulátorral: 158 mm x 79 mm x 13,7 mm
Bővített akkumulátorral: 158 mm x 79 mm x 17,3 mm
OPERÁCIÓS RENDSZER: Android 11; frissíthető Android 14-re
ÜTÉSÁLLÓSÁG: 1,2 m
SÚLY: 236 g standard akkumulátorral
PROCESSZOR: Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core, 1,8 GHz vagy 2,2 GHz
OLVASÁSI TÁVOLSÁG: 5,08 – 76,2 cm (kód típusától és méretétől függ)
TOKOZÁS: IP67

ZEBRA TC26

A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ ÉRINTŐKÉPERNYŐS SZÁMÍTÓGÉP, AMELYET ELSŐSORBAN ÉPÜLETEN KÍVÜLI HASZNÁLATRA TERVEZTEK!

A TC26 mobil adatgyűjtővel többet kap a pénzéért! Az eszköz az összes olyan üzleti funkcióval rendelkezik, amelyre kollégáinak szüksége lehet a gyorsabb és pontosabb munkavégzés érdekében, ráadásul mindez egy olyan készülékbe van csomagolva, amely árban vetekszik egy hagyományos felhasználásra szánt
mobiltelefonnal.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

● Rendezvények
● Logisztika
● Kereskedelem

MÉRETEK

Standard akkumulátorral: 158 mm x 79 mm x 13,7 mm
Bővített akkumulátorral: 158 mm x 79 mm x 17,3 mm
OPERÁCIÓS RENDSZER: Android 11; frissíthető Android 14-re
ÜTÉSÁLLÓSÁG: 1,2 m
SÚLY: 236 g standard akkumulátorral
PROCESSZOR: Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core, 1,8 GHz vagy 2,2 GHz
OLVASÁSI TÁVOLSÁG: 5,08 – 76,2 cm (kód típusától és méretétől függ)
TOKOZÁS: IP67

KIEGÉSZÍTŐK

Praktikus övtáskák, akkumulátorok, megbízható töltők és még sok más kiegészítőt kínál a Zebra, hogy így termékei az igényekhez a lehető legjobban illeszthetőek legyenek.

DNS MOBILITÁS
Emelje mobilitási megoldását a következő szintre a Zebra és az IBCS hatékony, egyedi szoftver alkalmazásaival!

ZEBRA ONECARE

Tudja eszközeit biztonságban a Zebra OneCare szolgáltatással! A 3-5 éves garanciakiterjesztés biztosítékot jelent arra, hogy az üzemeltetési költségek előre kalkulálhatóak és az eszközök folyamatosan rendelkezésre állnak.

 

További információért kérem keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

info@ibcs.hu email címen, vagy a +36 1 451 60 70-es telefonszámon.

Ajánlatkérés