Zebra ZQ510 blokk nyomtató - IBCS

Zebra ZQ510 blokk nyomtató

A Zebra ZQ510-as nyomtató az RW440-as mobil nyomtató utódja, melyet kifejezetten kültéri használatra és mobil nyomtatásra fejlesztettek ki. A nyomtató IP54 kivitele garantálja a kimagasló por és nedvesség állóságot.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A rendkívül masszív, ütésálló konstrukció (2 méterről ejthető kemény felületre, speciális váz esetén, akár 3 méterről) lehetővé teszi a mobil használatot olyan területeken, mint például az áruterítés vagy a büntető cédulák nyomtatása.

A nyomtató nem csak vállra akasztva, hanem gépkocsiba beépítve is használható. Erre a célra külön gyári gépjármű csomagot rendelhetünk töltőegységgel és kábelekkel. A gépjárműbe szerelhető termo nyomtatók legszembetűnőbb tulajdonsága a mátrixnyomtatókkal szemben, hogy a nyomtatófej nem mozog, így a kis szerkezet jóval ellenállóbb a vezetés közben fellépő természetes rázkódássokkal szemben. Emiatt kisebb a szervizigénye, és sokkal megbízhatóbb a működése.

A termo-nyomtatás további előnye, hogy nem igényel festékszalagot, így nem szükséges annak cseréjéről gondoskodni. Festékkopás nem lép fel, így az első és az utolsó kinyomtatott számla minősége megegyezik, ráadásul hangtalanul és pillanatok alatt kész a kinyomtatott nyugta, amely kontrasztos betűinek köszönhetően könnyen olvasható, még távolról is.

A ZQ510-as gyors nyomtatási sebessége (127 mm/sec) lehetővé teszi, hogy a blokk több példányát, akár egymás után, néhány másodperc alatt kinyomtassuk. A ZQ510-as vezeték nélkül (Bluetooth 4.0 vagy opcionálisan WLAN + Bluetooth 3.0) tud kapcsolódni a mobil terminálokhoz. Ezáltal a ZQ510-as egy nagyteljesítményű és költségtakarékos megoldás a legnagyobb igényeket támasztó mobil nyomtatási feladatokban, mint például a kereskedelem, fuvarozás, áruelosztás és disztribúció.

Tulajdonságok:

  • Apple iOS, Android, Windows Mobile és BlackBerry® kompatibilitás
  • Bluetooth 4.0 Smart Ready alacsony fogyasztású vezeték nélküli kapcsolat
  • Zebra Print Touch Bluetooth párosítás Near Field Communication (NFC)
  • Opcionális 802.11a/b/g/n és Bluetooth 3.0 kapcsolat
  • 400 MHz 32-bit ARM® CPU 256 MB RAM (8 MB szabadon felhasználható)
  • Nagykapacitású 2600 mAh cserélhető Li-Ion akkumulátor
  • Zebra Link-OS kezelői rendszer

Főbb alkalmazási területek:

  • Megrendelések
  • Mobil értékesítés
  • Parkolójegyek és büntetőcédulák