Milyen üzleti előnyt jelent eszközeink láthatósága?

2018. 05. 10.

Egy szervezet számára kifejezett hátrányt jelent, ha a tulajdonában lévő eszközöket nem látja, nem tudja, hogy hol vannak, hogy milyen teljesítménnyel és kihasználtsággal működnek. Maximalizálja a Zebra gyártmányú mobil adatgyűjtőkbe és nyomtatókba történő befektetéseit!

A Zebra új AVS és OVS szolgáltatásainak segítségével bármikor láthatóvá teheti az erre jogosult munkatársak számára az üzemeltetési információkat – például az üzemi teljesítményre és működésre vonatkozóakat. Ezen információk segítségével az eszközök elérhetőségét és termelékenységét aktívan tudja felügyelni.

A felhőalapú AVS (Asset Visibility Service) egyszerűen telepíthető, böngésző alapú megoldás, mely áttekintést nyújt a mobil eszközök helyéről, állapotáról és üzemképességéről. Olyan információkat szolgáltat, amelyekkel az állásidők minimálisra csökkenthetők és az eszköz értéke maximalizálható. A prediktív betekintés segítségével, az eszközökkel kapcsolatos problémák még azelőtt kezelhetővé válnak, hogy azok hatással lennének az üzletre. Az AVS vállalati eszközleltárt biztosít és részletes felhasználói információkat nyújt az adott környezetben.

Az OVS (Operational Visibility Service) és az OVS-Connect egy mobil eszköz menedzsment (MDM) megoldással együtt integrálva kínálja a ma kapható legteljesebb eszközfelügyeleti és menedzsment megoldást. Használatával a felhasználó átfogó képet kap a mobilszámítógépeiről és nyomtatóiról, két fő üzleti cél elérése érdekében: maximalizálni a munkaerő termelékenységét és az üzleti hatékonyságot. Az OVS tartalmazza beépített formában a SOTI MobiControl MDM rendszerét, míg az OVS-Connect kapcsolódást tesz lehetővé az ügyfél meglévő egyéb MDM rendszeréhez.

Az AVS vagy OVS szolgáltatások használatával Ön könnyedén tud arra válaszolni:

  • hogy hol vannak az eszközei
  • milyen teljesítménnyel működnek
  • megfelelő-e a kihasználtságuk
  • megfelelően vannak-e konfigurálva és
  • az akkumulátoruk fel van-e töltve
  • és még sok minden mást is…

Ha bővebben is érdekli a téma, keresse kollégánkat telefonon a +36 1 451 60 70-es számon vagy írjon email az info@ibcs.hu címre.

Ajánlatkérés