EXTREME WiNG 7602 Access Point

Egy vállalati szintű access point / helyiség – Ez az úttörő jellegű üzenete az új Extreme Wing AP 7602 típusú falra szerelhető vezeték nélküli eszköznek. Az eszköz egy komoly előrelépést jelent az egyre magasabb szintű WIFI igények kiszolgálásában, mint például a „Bring your own network!” (BYON) és az IPTV.

Leírás

Az eszközbe épített speciális technológia segítségével előnyös és vonzó ajánlatokat lehet küldeni a szállóvendégek mobil eszközeire az ott tartózkodásuk személyesebbé tételére. Az AP 7602 rendkívül rövid idő alatt – kevesebb, mint 5 perc alatt- üzembe helyezhető.

Az AP 7602 típusú eszköz szobánként történő üzembe helyezése esetén a jelerősség helyben drasztikusan megnő, így a vendégek által használt mobil eszközök hálózathoz történő kapcsolódása valamint az adatletöltési sebesség nagymértékben felgyorsul. Ezen kívül a vendégek a legújabb technológiának megfelelő ultranagy felbontású hang és videotechnikát élvezhetik. Az eszközök rendkívül könnyű üzembe helyezhetősége miatt elkerülhetőek a költséges és időrabló helyszíni szemlékkel járó plusz kiadások.

A modern WING 5 operációs rendszer négy különböző telepítési módot biztosít.

  • önálló AP kontroller nélkül
  • Virtuális kontroller + 25 db másik AP 7603
  • WING 5 Site controller vezérlés
  • NOC kontrollervezérlés

Főbb alkalmazási területek:

  • Szállodák
  • Hostelek
Műszaki adatok
Gyártó: Extreme Networks
Azonosító: 7602
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Access Pointok

Ajánlatkérés