Honeywell 1900g Xenon vezetékes vonalkódolvasó

A 1900g jelenleg az egyik leggyorsabb vonalkód olvasással és adatátviteli sebességgel rendelkező szkenner a kétdimenziós vonalkód olvasók között. A Honeywell 1900g Xenon 2D vonalkód három fókusztávolságban érhető el: SR (normálméretű kódokhoz), HD (kisméretű kódokhoz), vagy ER (nagyobb kódok esetén akár 60 cm olvasási távolság).

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az 1900g vonalkódolvasó jól olvassa az egydimenziós, illetve a kétdimenziós kisméretű, sűrű vagy a rossz minőségű vonalkódokat, de legfontosabb tulajdonsága az extrém gyors adatátviteli sebesség billentyűzeten vagy USB HID interfész esetén, amely nagyobb adattartalmú kétdimenziós vonalkódok pl. QR vagy Datamatrix használatánál előnyös.

Az olvasó különleges tulajdonsága, hogy átkapcsolható egy úgynevezett „auto-scan” üzemmódba, amikor is az olvasást indító trigger gomb megnyomása nélkül, folyamatosan pásztáz, ezáltal kényelmesebb és gyorsabb lesz a felhasználók munkáját. A Honeywell 1900gXenon 2D vonalkód olvasó 5 év jótállással kerül forgalomba.

Honeywell 1900g Xenon 2D vezetékes vonalkódolvasó jellemzői:

  • A készülék egy- és kétdimenziós vonalkódok olvasására alkalmas
  • 5 éves jótállási idő, amely kiterjeszthető az „Egyszerű Szerviz” elnevezésű szervizszolgáltatással. Így az átlag 10 napos javítási idő 1 napra csökken és a véletlen balesetekből eredő töréskárokra is kiterjed
  • Robusztus kivitel, akár 1,8 m magasról többször leejthető kemény felületre
  • Irányfüggetlen olvasás
    Gyorsabb olvasási teljesítmény. Mindegy hogy a vonalkódok milyen szögben helyezkednek el.
  • Remote MesterMindTM vonalkódolvasó menedzsment
  • Folyamatos olvasásra is használható
  • Magyar és más nemzetközi billentyűzet nagy sebességű támogatása
Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: 1900g Xenon
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
Megszűnt termékIgen
AdatátvitelVezeték nélküli

Ajánlatkérés