Honeywell CK65

Leírás

A Honeywell a CK65 típusú ultra robusztus mobil termináljával egy igazi kompromisszumoktól mentes megoldást ajánlunk partnereink számára.

Mivel 31%-kal kisebb és könnyebb, mint kategóriájában bármelyik hasonló eszköz, a CK65 optimális megoldást jelent raktárakban és egyéb más elosztó központokban. Prémium kategóriájú ipari minőséget képviselő eszköz, amelynek középpontjában a rugalmasság és az agilitás áll még a legszélsőségesebb munkakörülmények között is.

A CK3X/R modell népszerű ergonomikus kialakításának kiterjesztésével, a CK65 mobil terminál egy rendkívül pontos és termelékeny eszközt biztosít a vállalati munkatársak részére, amelyre rendkívül egyszerűen telepíthetőek a vállalati mobil megoldások, valamint gyors megtérülést kínál az üzleti menedzsment számára is.

A robusztus HONEYWELL CK65 mobil eszköz egy rendkívül gyors processzorral, valamint fejlett hálózati kapcsolattal rendelkezik. Akkumulátora több mint 18 órán keresztül működőképes, biztosítva ezzel a több műszakban dolgozó munkavállalók produktivitását is.

Az eszköz ANDROID Mobility Edge platformra épül és a billentyűzeten, illetve az érintőképernyőn történő valós adatbevitel kombinációját biztosítja a felhasználók számára. Továbbá fejlett adatrögzítést tesz lehetővé iparágvezető beruházások részére.

Ajánlatkérés