Honeywell CK75

Leírás

A Honeywell CK75 típusú ultra robusztus mobil terminálja egy igazi kompromisszumoktól mentes megoldás!

31%-kal kisebb és könnyebb, mint kategóriájában bármelyik hasonló eszköz, így optimális megoldást jelent raktárakban és egyéb más elosztó központokban. A prémium kategóriájú ipari minőséget képviselő eszköz középpontjában a rugalmasság és az agilitás áll, még a legszélsőségesebb munkakörülmények között is.

Egy váratlan munkafolyamat felmerülése során a CK75 mobil terminál gyors átmenetet képez a felhasználók számára. Olyan feladatok esetében, alkalmazható, amelyek közeli vagy távoli vonalkód leolvasást követelnek, vagy hang-, beszéd-, esetleg képrögzítést igényelnek.

A Honeywell vezetékes és vezeték nélküli fejhallgató támogatottságnak, valamint a hangalapú alkalmazásnak köszönhetően lehetőség van választani a hagyományos vagy akár a hangalapú raktári munkafolyamatok végzése között.

A kétsávos 802-11 a/b/g/n WLAN hálózat segítségével a CK 75 sziklaszilárd teljesítményre, valamint következetesen gyors válaszidő elérésére képes még azokon a területeken is, ahol alacsony jelerősség és időszakosan szakadozó kapcsolat tapasztalható.

A fűtőszállal kiegészített Cold Storage CK 75 típusú mobil terminál használatával az eszköz használata hűtő tárolókra is kiterjeszthető.

Jelenleg az eszköz Windows Embedded 6.5, vagy Android 6 operációs rendszerrel érhető el, ami páratlan kiépítési rugalmasságot kínál. A jelenlegi Windows Embedded 6. 5 felhasználók – amikor az Android megfelelő verziójára történő váltás ideje eljön – átalakíthatják Android-os eszközzé, ilyen módon megtakarítva a számítógép és a szükséges perifériák beruházási költségét.

Kérdés esetén keresse fel szakértő kollégáink egyikét az info@ibcs.hu e-mail címen, vagy a +36-451-6070 telefonszámon!

Ajánlatkérés