Honeywell CT40

A mai vállalkozásoknak olyan mobil eszközökre van szükségük, amelyek elősegítik a folyamatos és magas színvonalú információ biztosítását. Ideális esetben olyan készüléket érdemes vásárolni, amely minden szükséges munkafolyamatot képes kezelni – az elosztási központban történő megrendeléstől a házhozszállításon keresztül, a bolti árusításig.

Leírás

A kiskereskedelmi üzletek és más mobileszközöket használó munkavállalók számára tervezték a könnyű és ergonomikus kialakítású Dolphin CT40 mobil terminált. Ez a stílusos, vállalati kategóriájú, érintőképernyővel rendelkező eszköz elősegítheti a munkavállalók termelékenységének látványos javulását és optimalizálhatja a munkafolyamatokat.

A nagyteljesítményű nyolcmagos chipsettel, gyors Wi-Fi-vel és a 4G LTEkapcsolattal felszerelt Dolphin CT40 hordozható számítógép lehetővé teszi az azonnali és gyors hozzáférést az üzleti szempontból kritikus információkhoz.

A Dolphin CT40 készülék szilárd burkolattal és Corning® Gorilla® Glass 5 képernyővel került forgalomba, így a véletlenszerű leesések sem okoznak benne kárt.

A Honeywell Mobility Edge ™ platformon kiépített Dolphin CT40 mobil számítógép az Android ™ négy generációjára bővíthető – az Android Nougat-tól az Android Q-ig. A Mobility Edge fejlett vállalati menedzsment eszközei lehetővé teszik a vállalatok számára az alkalmazások egyszeri tesztelését és érvényesítését, a vállalati telepítés felgyorsítását, az eszköz teljesítményének optimalizálását, a szoftverfrissítések egyszerűsítését, a képzést és a karbantartást, valamint a termék teljes életciklusának meghosszabbítását.

Kompatibilis a Honeywell eszközökhöz csatlakoztatott alkalmazások széles választékával, illetve harmadik féltől származó szoftverekkel és a különböző kiegészítőkkel egyaránt. A Dolphin CT40 hordozható számítógép nem csupán hardver eszköz, hanem egy rendkívüli mértékben integrált megoldás a kiskereskedelmi és a terepi mobilitási környezetekhez.

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: CT40
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Alkalmazási területek:logisztika, nagykereskedelem, gyártás
Méretek:162x77x18,2 mm
Súly:278g
Operációs rendszer:Android
AdatbevitelBillentyűzet nélkül
Vonalkód olvasási képesség:2D

Ajánlatkérés