Honeywell CT45 - IBCS

Honeywell CT45

A mai vállalkozásoknak olyan mobil eszközökre van szükségük, amelyek elősegítik számukra, hogy folyamatosan magas színvonalú élményt biztosítsanak ügyfeleik számára. Ideális esetben egyetlen készüléket akarnak, amely mindent képes kezelni – az elosztási központból történő megrendeléstől a bolti árusításig és házhoz szállításig.  A kiskereskedelmi üzletek és más mobil munkavállalók számára tervezett, könnyű és  ergonómikus HONEYWELL CT45 mobil terminál egy karcsú és stílusos, vállalati kategóriájú és teljes érintőképernyővel rendelkező eszköz, amely elősegíti a munkavállalók termelékenységének látványos  javulását és minimalizálja a saját munkavállalói erőfeszítéseket. A nagyteljesítményű nyolcmagos processzorral ,  WI-FI 6 képességgel  és a 4G LTE-kapcsolattal felszerelt HONEYWELL CT45 mobil terminál lehetővé teszi a vállalati munkatársak számára a gyors hozzáférést az üzleti szempontból kritikus információkhoz amikor csak szükségük van erre.

A CT45 készülék szilárd burkolattal és Corning® Gorilla® Glass 5 képernyővel kerül forgalomba, hogy megvédje az egységet a véletlenszerű leesések során történő megrongálódásoktól.
A Honeywell Mobility Edge ™ platformon kiépített Dolphin CT45 mobil számítógép integrálva van a legmodernebb HONEYWELL alkalmazásokkal mint például a HONEYWELL Oparational Intelligence eszköz optimalizációs rendszer rel valamint a SMART TALK egységes kommunikációs rendszerrel, valamint más Honeywell UEM, WMS, kiskereskedelmi és ERP rendszerek széles körű ökoszisztémájával.

 

Leírás
Mechanikai tulajdonságok:
Méret: 163 mm x 79 mm x 19,2 mm
Súly:  282 gramm az akkumulátorral együtt
Rendszer felépítés:
CPU: Qualcomm QCS4290/ QCM4290 octa-core, 2.0GHz
Operációs rendszer: Android 11

 

Memória: 6 GB DDR RAM vagy 4 GB DDR4 RAM, 64 GB FLASH
KIjelző: 5 inches GORILLA GLASS 5.
kamera: 13 megapixeles hátsó kamera, 8 megapixeles első kamera
Leejtés: 2,4 m – ről betonra
Tárolási bővítés: Felhasználóbarát SD kártya 32 GB-ig
Akkumulátor: Li-Ion, 3.85 V, 4020 mAh, 12 óra működési idő
Alkalmazási környezet
Üzemi hőmérséklet: -30° és 50°C között
Tárolási hőmérséklet: -30° és 60°C között
Nedvesség: 5% és 95% között, nem kicsapódó
Védettség: IP67, IP 65 szabvány
ESD: ±15kV levegőben kisülés, ±8kV közvetlen kisülés
Esés: 1,8 m –ről betonra
Vezeték nélküli kommunikáció
WLAN: IEEE 802.11a/b/g/n/ac
WLAN biztonság OPEN, WEP, WPA/WPA2
Bluetooth: V5.0 Bluetooth
NFC: Beépített NFC
VPN IPSec v4/L2TP, PPTP
Push to talk Támogatott