Honeywell EDA 51

A kisvállalkozók munkáját támogató termék a Honeywell EDA 51. A hatékony és eredményes munkavégzéshez olyan termékre van szükség, amely elősegíti munkavállalóknak, hogy rövidebb idő alatt többet érjenek el.

Leírás

A ScanPal ™ EDA51 mobil számítógép, a Honeywell népszerű ScanPal családjának legújabb tagja. A gyors Qualcomm® Snapdragon ™ SDM450 processzor és a robosztus vezeték nélküli kapcsolat révén a dolgozók bármikor hozzáférhetnek a legfontosabb üzleti alkalmazásokhoz és információkhoz.

A nagy 13 megapixeles színes kamera segítségével azonnal rögzíthetők a vonalkód-adatok, valamint dokumentálható minden adat, a kézbesítési igazolástól a sérült csomagokig. Az erős, integrált Honeywell szkennernek köszönhetően a sérült vonalkód olvasása sem jelent akadályt. Az intuitív, modern érintőképernyő kialakítással a ScanPal EDA51 készülék ugyanolyan kényelmesen és egyszerűen használható, mint egy okostelefon.

Az 5 hüvelykes kijelzőnek köszönhetően minden szükséges információ egy helyen követhető. A nagyteljesítményű 4000 mAh-es lítium-ion akkumulátor biztosítja a teljes műszakon átívelő zavartalan munkavégzését. A vékony és könnyed kialakításnak köszönhetően pedig a készülék hordozása szinte észre sem vehető. Zsebbe téve biztosítható az egésznapos kényelmes termék használat. A kisvállalkozások számára rendkívül kedvező árazással került a termékek listájára.

Az Android ™ operációs rendszer és az Android Q révén mindig naprakész rendszerrel kezdhető a munkanap. A rugalmassági elvárásoknak is eleget tesz, hiszen a technikai frissítésen kívül beépített befektetési védelemmel ellátott termék. A ScanPal EDA50 kompatibilis régebbi eszközökkel, lehetővé téve a meglévő akkumulátorok és töltők újbóli felhasználását ezzel is csökkentve a tulajdonjog összes költségét.

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: EDA51
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Alkalmazási területek:logisztika, nagykereskedelem, gyártás
Méretek:164x73x24,5mm
Súly:300g
Operációs rendszer:Android
AdatbevitelBillentyűzet nélkül

Ajánlatkérés