Honeywell EDA 52

Leírás

A Honeywell EDA52 adatgyűjtő minden fontos technológiát biztosít, melyre a mindennapokban szükség lehet a raktárban, logisztikában vagy éppen a gyártásban. A EDA52 típusú adatgyűjtő készülék Android operációs rendszerének köszönhetően kiváló megoldás a gördülékeny, eredményes és folyamatos munka gyors elvégzésére.

A Honeywell EDA52 adatgyűjtőben található nagy kapacitású akkumulátor folyamatos energiaellátást biztosít a teljes műszakra, még intenzív használat mellett is (pl. folyamatos kódolvasás, Wi-Fi, Bluetooth használat)! A Honeywell EDA52 adatgyűjtőbe integrált vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek stabil és megbízható adat- és hangkommunikációt biztosítanak.

A ScanPal ™ EDA52 mobil számítógép, a Honeywell népszerű ScanPal családjának legújabb tagja. A gyors Qualcomm® Snapdragon octa core 2.0 GHz ™ processzor és a robosztus vezeték nélküli kapcsolat révén a dolgozók hozzáférhetnek a fontos üzleti alkalmazásokhoz és információkhoz amikor szükségük van rá, és így a lehető legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújtják ügyfeleiknek. A ScanPal EDA52 egy erős Honeywell S0703 beolvasó motorral (scan engine) van felszerelve. A Honeywell ScanPal EDA52 adatgyűjtő gyors, pontos és kényelmes adatgyűjtést tesz lehetővé akár 80 cm-es távolságból is. A PDA leolvassa az összes ismert 1D (EAN13, Code 128, stb.) és 2D (QR, DataMatrix, stb.) vonalkódot, legyen az etikett címke, vagy mobil telefon képernyő, sőt még javítja is a sérült vagy roncsolt a kódot.

Az intuitív, modern 5.5 inch-es Gorilla Glass érintőképernyő kialakítással a ScanPal EDA52 készülék ugyanolyan kényelmesen és egyszerűen használható, mint egy okos telefon. Az EDA 52 WWAN változata támogatja mind a nano SIM mind az e-SIM kártya használatát. A készülék Android 11 operációs rendszeren készült, de egészen Android 13-ig módosítható.

 

Ajánlatkérés