HONEYWELL ScanPal EDA 50K vállalati mobil eszköz - IBCS

HONEYWELL ScanPal EDA 50K vállalati mobil eszköz

A ScanPal EDA50K típusú készülék a mozgásban lévő felhasználók számára ideális, akik a csomagküldés, szállítás vagy a készletkezelés területén dolgoznak, és a vonalkód leolvasás kiemelt fontosságú tevékenységnek számít munkájukban. A ScanPal EDA 50 típusú eszköz új kiegészítője a ScanPal EDA 50 K vállalati hibrid mobil eszköz a legkülönfélébb alkalmazások széles választéka számára jelent megfelelő megoldást.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A nagy sebességű teljesítményt és a zökkenőmentes működést az 1,2 GHz QuadCore processzor valamint a 2GB memória biztosítja. Számos szélessávú hálózatban támogatott a használata 2,4 GHz-es és 5 GHz-es kétsávos Wi-Fi kapcsolattal.

Bal és jobbkezes használata is kiválóan alkalmas. Ívelt és ergonomikus kézi fogantyúval történő használata megakadályozza, hogy hosszú ideig történő használat esetén a dolgozók keze elfáradjon valamint elődjeihez képest sokkal kellemesebb felhasználói élményt nyújt a használat során.

A mobil területen dolgozó munkatársak igényeinek megfelelő szintű kezelésére tervezett modern Android operációs rendszernek és processzornak valamint a robusztus tárolási lehetőségeknek és adatgyűjtési lehetőségeknek köszönhetően az eszköz számos funkció ellátásra ideális. A kiemelkedően hosszú akkumulátor élettartam biztosítja, hogy a dolgozók egy teljes munkaidőn keresztül is folyamatosan használják az eszközt. Az eszköz 1D és 2D kódok olvasására, valamint foltos vagy sérült vonalkódok olvasására is kiválóan alkalmas.

A Scan Pal EDA 50K típusú készülék elsősorban az olyan mozgó felhasználók számára ideális készülék, akik elsősorban a csomagküldés, szállítás vagy a készletkezelés területén dolgoznak, és a vonalkód leolvasás kiemelt fontosságú tevékenységnek számít.

Tulajdonságok:

  • Alacsony TCO
  • Qualcomm Snapdragon 410 processzor ,1,2 GHz CPU
  • 12,7 cm 5 inches kapacitív touch érintőképernyő
  • Teljes munkaidőn keresztül történő folyamatos működés
  • Könnyen csatlakoztathatóak más eszközökhöz lehetővé téve más alkalmazások támogatását is
Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: EDA50K
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Alkalmazási területek:kijáró értékesítők
WLAN csatlakozás:802.11 a/b/g/n
Súly:500g alatt
Operációs rendszer:Android
Megszűnt termékIgen
AdatbevitelBillentyűzettel