MC9090-K ipari kivitelű adatgyűjtő

Az MC9090-K elnevezés a tégla formájú MC9000 (Brick) változatát jelenti. Az elegáns megjelenésű, ugyanakkor extrém strapabíró, robosztus kivitelű készülék ideális a vállalaton belüli és kívüli feladatok megoldására. Alaplapján két rádióval szerelt (WLAN, Bluetooth), mely lehetővé teszi az on-line munkavégzést a vállalat rádió frekvenciás hálózattal lefedett területéről.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Opcionálisan pedig (WWAN) EGPRS rádió is elérhető a készülékhez. Lézer, vagy kameraolvasóval is rendelhető, amely az 1D és 2D kódok olvasásán kívül fényképek készítését is lehetővé teszi. Windows Mobile 2005 (Premium/Phone Edition) operációs rendszere a felhasználás lehetőségeit univerzálissá teszi.

Motorola MC9090-K általános ismertető

A Motorola adatgyűjtők közül az utóbbi évek legnépszerűbb, legkedveltebb típusa az MC9000 család. Extrém ipari környezetállóságával, törési tesztjeivel, flexibilitásával a kategória csúcsán helyezkedik el. Felhasználása ennek megfelelően az ipar, a gyártás és az ellátási lánc, logisztika területén jellemző.

A K verzió egy téglatest formájú, 3 trigger gombbal ellátott mobil terminál. Ergonómiailag inkább olyan felhasználáskor javasolt, amikor sűrű a tasztatúráról való adatbevitel. Itt is elérhető a háromféle típusú billentyűzet kiosztás, melyeken speciális billentyűk is megtalálhatók.

A Bluetooth kapcsolat segítségével a személyes munkavégzés hatékonysága növelhető nyomtató vagy hangfelismerő eszköz kábel nélküli illesztésével. A GPRS rádió ideális lehetőség a vállalaton kívüli tevékenységek végzésére. Ahol a GSM/GPRS lefedettség elérhető, a vállalati alkalmazások megszorítás nélkül futtathatók, figyelembe véve a kisebb adatátviteli sebességet.

Speciális magnézium házas tokozásának köszönhetően a törésteszteken kiváló eredményt ért el minden MC9000-es terminál: IP64 (por ellen tömített, fröccsenő víznek ellenálló) környezeti mutatóval rendelkezik. Robosztussága alkalmassá teszi a -20oC-os hűtőterekben való használatra is. 28, 43, 53 gombos billentyűzet kiosztása minden feladat megoldására képessé teszi. Későbbi csere is lehetséges a billentyűzetek között. Igény esetén könnyen térhetünk át az egyik típusú billentyűzet kiosztásról egy másikra. Raktári alkalmazások esetén az operációs rendszer különösen jól támogatja a hangvezérelt kiszedést (voice-picking) billentyűzet használata helyett. A megszokott Telnet kliens ennél az eszköznél külön licencdíjért kapható.

Kijelzője 3,8”, azaz körülbelül 10 cm átlójú, · VGA felbontású, 65ezer színnel rendelkező színes, érintő-képernyő. Belsejében egy Intel gyártmányú, modern XScale PXA270 típusú 624MHz-es processzor működik. SDIO/MMC kártyahely található belül, ami szintén a felhasználások körét bővíti. Kiképzése és operációs rendszer támogatása is alkalmassá teszi fejhallgató csatlakoztatására, illetve élőbeszéd és telefonkommunikációra.

MC9090-K ajánlott felhasználási területek

 • Telephelyen belüli munkavégzés: raktári, adatbevitel intenzív feladatok
 • Telephelytől távoli területi alkalmazások
 • Egyéb logisztikai feladatok
 • Ipari gyártás és minőségbiztosítás
 • Hűtőházi alkalmazások

MC9090-K főbb tulajdonságai

 • Microsoft Windows Mobile 2005 Premium/Phone Edition operációs rendszer
 • TFT-LCD színes érintőképernyő 65 ezer szín, 320×240 felbontás
 • Numerikus, és alfanumerikus billentyűzetek gombbal
 • 64/128MB RAM/ROM terület
 • Mérete 23,4 x 9,1 x 19,3 cm, súlya 623-709 gramm akkumulátorral
 • IP64 az ipari védettsége, 1,8 méterről beton burkolatra leejthető
 • Back-up NiMH akkumulátor (15mAh) a fő memória védelmére
 • Belső, integrált antenna

Ajánlatkérés