MicroScan 1D olvasók ipari vonalkódolvasó - IBCS

MicroScan 1D olvasók ipari vonalkódolvasó

A nagy megbízhatóságú olvasóiról híres gyártó fix ipari 1D lézerolvasóiról az alábbi oldalon kaphatunk részletes információt.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

MICROSCAN MS-1 ipari olvasó 

A legkisebb és a legkönnyebb „scan engine” a termékosztályában. Kis méret, megbízhatóság, kétirányú soros kapcsolat jellemzi, kis költségvetésű beruházásokhoz ajánlott. Normál és nagysűrűségű vonalkódok olvasására más-más típus rendelhető. Hagyományos és GS1 Databar kódokat egyaránt olvas.

MICROSCAN MS-2 CCD olvasó

A felhasználóbarát MS-2 típus tulajdonképpen egy CCD olvasó, amit az ipari környezetnek megfelelő házba építettek. Sok különböző felbontású változatban rendelhető, és kiválóan olvassa a rossz minőségű, gyenge nyomtatású kódokat. Nagy teljesítmény és rugalmasság jellemzi ezt a modellt, gyakorlatilag tetszőleges minőségű kódok olvasására alkalmazható. Hagyományos és GS1 Databar kódokat egyaránt olvas.

MICROSCAN MS-3 lézerolvasó

A kompakt méretű lézerolvasók között a legnagyobb teljesítményt nyújtja. Széles pásztázási nyaláb jellemzi (70 fok) ami ultra-kompakt kivitellel és flexibilis rögzítési pontokkal társul. A gépekbe beágyazott olvasók közül kiemelkedik flexibilis kivitelével és nagy teljesítményű olvasási tulajdonságaival. A hagyományos kódok mellett olvassa a PDF417, MikroPDF és GS1 Databar kódokat.

MICROSCAN MS-9 nagyteljesítményű ipari olvasó

Az MS-9 más olvasókkal össze nem hasonlítható dekódolási sebességgel rendelkezik. Egy kódot van ideje többször is leolvasni, és az olvasott adatokat összehasonlítva nagybiztosnsággal dekódolni a tényleges adattartalmat. A tévedés vagy hibás olvasás (helyettesítési hiba) lehetősége kizárva! Opcionálisan OMR (Optical Mark Recognition) olvasásra is képes. A hagyományos vonalkód típusok mellett olvassa a GS1 Databar (korábban RSS) kódokat is.

MICROSCAN QX-830 ipari olvasó

A nagyteljesítményű QX-830-as beépített hálózati interfésszel is rendelhető, olvasási sebessége pedig az úgynevezett X-Mode technológiának köszönhetően bármilyen automata vonalkód olvasást lehetővé tesz, gyorsan mozgó kódok esetén is. A hagyományos kódok mellet olvassa a PDF417, MikroPDF és GS1 Databar kódokat.

MICROSCAN MS-890 nagyteljesítményű olvasó

Az ipari felhasználásra szánt nagyteljesítményű olvasó kibővített olvasási tartománnyal rendelkezik, intelligens pásztázási üzemmódban raszteresen tapogatja le a kód teljes felületét. A hagyományos kódok mellett a lézerolvasóval olvasható úgynevezett „halmozott” kétdimenziós szimbológiák olvasására is képes, mint a PDF417, MikroPDF és GS1 Databar.

MICROSCAN MS-860 nagyteljesítményű ipari olvasó

 A legkülönfélébb ipari alkalmazásokhoz ajánlott olvasó, egygombos kalibrációs lehetőséggel. Nagy olvasási sebesség, kiugró teljesítmény, intelligens raszterező üzemmód jellemzi. Hagyományos és halmozott kódok olvasására egyaránt remek választás.