Motorola AP5181 Access Point

A Motorola (Symbol Technologies) legújabb fejlesztésű, negyedik generációs elérési pontja kültéri alkalmazások számára az AP-5181-es modell. Az akár -30C fokos hidegnek is ellenálló modell IP65-ös tokozású, mechanikai kialakításának köszönhetően viharos és orkán erejű szélnek is ellenáll, sőt még ATEX 2 robbanás biztos környezetben is szerelhető. Kifejezetten épületen kívüli használatra tervezték, védődoboz nélküli telepítéshez.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Vezetékes és vezeték nélküli hálózati kommunikációt biztosít, a vállalatok által megkövetelt legmagasabb biztonsági szinten és teljesítménnyel.

A távoli irodákban, extrém időjárási körülményeknek is kitett helyen dolgozó munkatársak ezzel a megoldással rugalmasan tudnak a vállalati hálózatba kapcsolódni, az Interneten keresztül pedig a legmagasabb követelményeket támasztó alkalmazásokat is kiszolgálja, beleértve a valós-idejű videó és beszéd kommunikációt (VoIP, WMM). Az AP5181 a WLAN eszközök egy új generációját képviseli azzal, hogy több részegséget foglal magában. Az informatikai szakemberek számára könnyű menedzselhetőséget biztosít az integrált “router”, a beépített tűzfal, VPN hálózat, DHCP szerver és QoS funkciók sokasága.

Vállalati szintű titkosítás, nagyfokú biztonság és könnyű menedzselhetőség

A legújabb hálózati titkosítási protokollok támogatásával a Motorola AP5181 valamennyi mobil felhasználó számára biztosítja a vállalatok által megkövetelt legmagasabb szintű WPA2 és 802.11i hálózatbiztonságot. A távolról konfigurálható egység helytől független menedzselhetőséget biztosít, bárhol, bármikor, a jogosultsággal rendelkező rendszergazdák és IT szakemberek számára.

Kettős rádiós egység 802.11 a/b/g WLAN kapcsolat

A duál-rádiós architektúra a vezeték nélküli LAN-ok által megkövetelt magas szintű teljesítményt és biztonsági szintet garantálja vagy dupla-sávos (“a” és “b/g”) működéssel, vagy pedig az egyik sávon történő WLAN kommunikáció mellett a teljes frekvencia tartományban pásztázza az étert idegen rádiós eszközök detektálásával. A módszer lényege, hogy zavaró vagy veszélyesnek ítélt eszköz esetén tájékoztatja a rendszergazdát az eseményről, és kizárja a nem megfelelőnek minősített eszközt a hálózatból. A rendelkezésre álló szimpla vagy dupla sávos antennákkal gyakorlatilag bármilyen terület lefedhető, mégpedig a minimális számú eszközzel.

Motorola AP5181 különleges mechanikai felépítés

Nagy igénybe vételre tervezték az AP5181-est, NEMA 4X kivitel, IP65 vízálló tokozásban. Bármilyen alkalmazási területen megállja a helyét – a sípályák mellett, mélyhűtött raktárakban, bányákban, és egyéb különleges környezetben. Az installálása egyszerű, minimális időráfordítással megoldható. A 802.3af tulajdonságának köszönhetően az egység tápellátása az Ethernet-hálózaton felől közvetlenül megoldható.

Robusztus alkalmazás támogatás

Az egyszerűbb multimédia-alkalmazásoktól kezdve a legösszetettebbeket is rugalmasan támogatja, ennek alapja az új WMM szabvány (WiFi MultiMédia). A QoS funkciók biztosítják a hang és videó jellegű információk valós-időben, és kiváló minőségben történő átvitelét. Az AP5181 használatával a vezeték nélküli VoIP szolgáltatás minden előnyét élvezhetjük, olyan új szolgáltatásokat nyújtva ügyfeleinknek, mint a multimédia alapú ügyfélterminál vagy a munkatársak számára videó konferencia szervezésének lehetősége.

Motorola AP5181 főbb tulajdonságai:

 • Kiterjesztett hőmérséklet tartomány: -30C … +55C
 • NEMA 4X és IP56 vízálló tokozás
 • MESH kapcsolat és funkcionalitás
 • ATEX Zone 2 kompatibilis
 • Dupla rádiós modul, dupla sávos tervezés. Ennek köszönhetően a 802.11a/b/g hálózatokban egyszerre, egyidejűleg tud mindkét sávban működni.
 • Adaptív AP (intelligens és vékony AP üzemmód) funkció távoli telephelyek és RF Switch használatakor
 • Wi-Fi Multimédia (WMM) és QoS prioritás-kezelés hang és videó üzeneteknél
 • AAA szerver és Hot-spot gateway funkció
 • Integrált “router”, tűzfal és DHCP szerver, amely egyszerű üzemeltetést biztosít
 • Idegen elérési pontok és mobil eszközök automatikus detektálása, melynek köszönhetőn magasabb szintű hálózatvédelem valósul meg. A jogosulatlan felhasználók detektálásáról a rendszergazda azonnali értesítést kap.
 • 802.11i, WPA2 és WPA, IPSec 3-DES titkosítás, végponttól végpontig tartó tökéletes hálózatvédelem
 • Java és Web-alapú grafikus felhasználói felület, menedzsment célokra, SNMP és CLI
 • MSP támogatás a teljes mobil hálózat menedzseléséhez
 • RoHS tanúsítás az EU legújabb környezetvédelmi szabványainak megfelelően
Műszaki adatok
Gyártó: Motorola
Azonosító:
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Access Pointok
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés