Motorola AP650 Access Point

A Motorola AP650 egy úgynevezett “vékony” elérési pont, amely RFS sorozatú vezeték nélküli kontrollerrel együtt működtethető. Az AP300 utódja 802.11n kompatibilis, és két nagyteljesítményű rádiós modullal rendelkezik. A 24dBm adóteljesítmény egyedülálló ebben a kategóriában, főleg ha figyelembe vesszük azt is, hogy sztenderd PoE tápellátás elegendő a működéséhez. A felhasználót így nem terheli felesleges többletköltség – például a tápellátást biztosító switchek cseréje – amikor korábbi generációs WiFi rendszerét 802.11n típusúra kívánja frissíteni.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Mivel "vékony" elérési pontról van szó, így vezérlését és konfigurációját a vezeték nélküli switch – vagy más néven kontroller – biztosítja. A termék különlegessége a Motorola SMART technológiája, amely automatikusan szabályozza az adóteljesítményt: a mobil eszköz távolodása esetén megnövelve azt a szükséges mértékig. Optimalizálja a csatornaválasztást (a szűkös 2.4GHz tartomány ez szinte nélkülözhetetlen) és az egyes cellák adatforgalmának optimáis szétosztását. A SMART technológiával ellátott egységek felismerik az esetleges zavarjeleket (Mikrohullámú sütő, vezeték nélküli bébi kamerák), és ennek megfelelően módosítják az átvitelre szolgáló csatorna frekvenciát. A hang és video jelek tökéletes átvitele érdekében az AP650 gyors barangolást biztosít az adatátiviteli és a hálózati rétegben egyaránt (Level 2 és 3)

Az AP650 főbb tulajdonságai:

  • Teljes 802.11n szabványú WiFi lefedettség 802.3af tápellátással (PoE)
  • Többcsatornás működés egyszerre a 2.4GHz és az 5GHz-es sávban
  • 2×3 MIMO rádió, maximum 300Mbps sebesség, 24dBm érzékenység
  • Gyors barangolás, teljesítmény kiegyenlítés, teljesítmény takarékos működés
  • 24/7 vezeték nélküli szenzor funkció IDS/IPS feladatokra a hálózat biztonság érdekében
  • WMM-UAPSD és SIP protokoll támogatása, Voice over WLAN funkciók támogatása,QoS
  • Kétféle kivitel, fémázas és műanyag burkolatú változat

Az AP650 virtuális WLAN tulajdonsága azt jelenti, hogy valamennyi egység négy virtuális hálózatot testesít meg – egyedi MAC címmel -, így az alhálózatok közötti "broadcast" üzenetek száma jelentősen csökkenthető. Ez a hálózati teljesítmény és átbocsátóképesség jelentős javulásával jár együtt.

Az AP650 nem igényel semmilyen külső beálíltást. A Motorola RFS 4000 és RFS6000/7000 sorozatú kontrollerei automatikusan felismerik, a központi beállítások szerint konfigurálják, szükség esetén pedig a firmware-ét is frissítik. A plug&play megoldás nagymértékben csökkenti az installálási időt és így költség megtakarítással jár.

A Motorola új AP650-es elérési pontja rendkívül sokoldalú. A kettős rádiós felépítésnek köszönhetőne egyszerre tud lefedettséget biztosítani a 2,4GHz és az 5GHz-es tartományban. Beállítható úgy is, hogy az egyik rádió 7/24-es szenzorként működik, míg a másik ellátja klasszikus feladatát. Akár ugyanabban a frekvencia tartományban. A felhasználó így egyben hozzájut egy rádiós szenzorhoz is, amellyel hálózatának védelmét garantálja. Távolról spektrum analízis és egyéb diagnosztikai feladatok is elvégezhetők.

Valamennyi Motorola megoldás végponttól végpontig tartó hézagmentes biztönságot garantál a hálózat peremént, és ez igaz az AP650-re is. Vezeték nélküli tűzufal a 2-7-es rétegben, AAA RADIUS szerver, idegen eszközök felfedése és kizárása a hálózatból, VPN kapu, helytől függő hozzáférés vezérélés. A legmagasabb szintű védelemhez a külön termékként kapható AirDefense megoldással jut a felhasználó.

Beszédátvitel esetén az AP650 kapacitása elegendő 15 párhuzamos (Voice over WiFi) telefonhívás lebonyolítására, valamint lehetőséget biztosít valós idejű helymeghatározásra (RTLS), amellyel nagyobb értékű tárgyak, emberek pozícióját tudjuk meghatározni néhány méteres pontossággal.

Műszaki adatok
Gyártó: Motorola
Azonosító:
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Access Pointok
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés